Creștere Sophie Turner

Actrita Sophie Turner este mulțumită popular pentru participarea la serialul TV „Game of Thrones“ celebru în întreaga lume, în care ea a primit rolul lui Stark Sansa. Filmul a devenit unul dintre cele mai ambițioase proiecte și un adevărat succes, transformând Sophie într-o celebritate mondială. De-a lungul poveste a jucat alături de actrița Maisie Williams, care joacă rolul de sora mai mica Sansa - Arya Stark.
În timpul filmării seriei, actrițele participă în mod constant la scene comune. După lansarea de imagini de pe ecran, Sophie a început să apară frecvent în fotografie impusca de lângă Macy Williams, care are o înălțime foarte mică, aproximativ 152 cm, din acest motiv, mulți fani sunt interesați de întrebarea. Ce tot mai mare Sophie Turner?

Figura Sophie Turner - înălțime și greutate

În „Game of Thrones“ ȘANSA Stark dă impresia unei femei sculptural destul de ridicată, având un aspect memorabil. Are ochi strălucitori și păr roșu. Ar trebui spus că Sophie Turner a trebuit să-și reconstituie părul pentru a juca acest rol. Dar noua culoare părea atât de armonioasă încât actrița a decis să o lase în viață. Mulți oameni sunt interesați de modul în care Sophie corespunde imaginii ecranului în termenii parametrilor săi?

Cele mai multe site-uri media și site-uri Internet atribuie Sophie Turner astfel de parametri:

  • înălțime 175 cm și greutate 57 kg;
  • volumul sânului 87 cm;
  • talie 61 cm;
  • volumul șoldurilor este de 87 cm.

Alte publicații analizează fotografii în care actrița a jucat împreună cu alte celebrități și a concluzionat că acest lucru nu este în întregime adevărat.

De exemplu, există fotografii în care actrița este inscripționată cu colegul ei de muncă Keith Harington, care a jucat rolul lui John Snow în The Game of Thrones. Înălțimea actorului este de aproximativ 173 cm. Pe una din fotografiile unde Sophie Turner se află lângă Kit, se vede că este la 3-5 cm sub ea.

Cu toate acestea, există alte imagini, unde puteți vedea că actrița este semnificativ superioară Chinei în termeni de creștere, chiar și cu tocuri înalte. O situație similară poate fi urmărită în imagini Sophie Turner cu Jackie Gleason, cel mai bine cunoscut pentru a juca Geoffrey în „Game of Thrones“, care are o înălțime de 170 cm.

Sophie Turner - fată înaltă Sophie Turner este mai mare în ceea ce privește creșterea numeroșilor colegi de pe set - inclusiv On Sansa Stark în jocul Tronurilor dă impresia unei fete înalte și impunătoare
Sophie Turner se află sub China Harrington, a cărei creștere este de 173 cm Sophie Turner se ridică deasupra lui Jack Gleeson Sophie Turner și Macy Williams au o diferență semnificativă în creștere
Pe unele fotografii, diferența de creștere între Sophie și Macy nu este foarte semnificativă In aceasta fotografie Sophie este semnificativ mai mare in crestere decat Keith Harrington Sophie Turner și Macy Williams în Heels

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

8 + 1 =