înălțimea și greutatea lui Miranda Kerr

Un model de origine australiană, Miranda Kerr a continuat să apară pentru revistele de modă chiar și atunci când era însărcinată și după ce a dat naștere foarte repede unei forme frumoase. Acum este unul dintre cele mai populare modele din lume.

Biografia lui Miranda Kerr

Miranda Kerr sa născut la 20 aprilie 1983 în Australia. În industria de modelare fată a venit la sfârșitul anilor 90, primul ei mare succes a fost câștigarea competiției de model australian, precum și participarea la filmări pentru compania Billabong. Dupa aceasta, Miranda a inceput sa participe activ la show-uri de moda in Australia, precum si in multe tari din Asia.

Miranda Kerr a câștigat popularitate la nivel mondial după ce sa mutat la New York și a semnat contracte de model mari cu mărci precum Maybelline, Levi și Roberto Cavalli.

După ce a lucrat timp de mai mulți ani pe marca Victoria's Secret, Miranda a încheiat un contract major cu o altă marcă de îmbrăcăminte - Wonderbra. Modelul este cel mai adesea eliminat în lenjerie de publicitate.

Miranda Kerr a fost căsătorită cu actorul Orlando Bloom, au un fiu Flynn. În total, romanul tinerilor a durat șase ani, din 2007 până în 2013. Acum Miranda Kerr cooperează activ cu multe branduri de îmbrăcăminte, lenjerie și accesorii.

Miranda Kerr - parametrii de înălțime, greutate, formă

Acum, ia în considerare ceea ce a adus Miranda Kerr un astfel de succes în afaceri de modelare, și anume figura ei uimitoare. Ca majoritatea modelelor, cu o creștere suficient de mare, Miranda Kerr are un fizic fragil. Înălțimea sa este de 175 cm, iar greutatea sa este de numai 50 kg. În același timp, parametrii modelului sunt după cum urmează: volumul pieptului - 81 cm, circumferința taliei - 60 cm, dimensiunea șoldului - 85 cm.

Miranda menține o formă fizică excelentă și sa întors repede la lucru pe podium chiar și după nașterea copilului.

Miranda Kerr gravidă Miranda Kerr pe coperta australiană Vogue După livrare, Miranda Kerr a intrat rapid în formă
Miranda Kerr la spectacolul Victoria's Secret Miranda Kerr a jucat de multe ori în lenjeria de publicitate Wonderbra campanie de publicitate
creșterea lui Miranda Kerr de 175 cm greutatea lui Miranda Kerr 50 kg Miranda Kerr 81-60-85

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

64 − 60 =