Daniel Craig și Monica Bellucci

Premiera următoarei părți a "Bondiade" a avut loc în toamna anului 2015. Mulți așteptau această imagine, pentru că a fost jucat împreună de Daniel Craig și Monica Bellucci.

Ce anunță Daniel Craig și Monica Bellucci?

Fanii lui Monica Bellucci s-au înfuriat când au aflat că idolului lor frumos i sa oferit rolul de "Bond Girl". Un model și o actriță binecunoscută și-a sărbătorit recent 50 de ani și, în ciuda faptului că arată foarte bine, Bellucci nu se asociază cu tânăra în nici un fel. Acesta este motivul pentru care fanii au găsit o astfel de propunere de insultare și lipsă de respect.

Destul de diferit a răspuns la posibilitatea de a juca un rol în filmul "007: Spectrum" însuși Monica Bellucci. Cea mai frumoasă femeie italiană a reacționat cu umor la titlurile "cea mai veche fată de Bond" și cu strălucirea ei a jucat-o spectaculoasă, deși mică parte din imagine. Nici măcar nu a fost deranjată de faptul că Leah Seydou a interpretat un alt cântec Bond în film. Aceasta actrita nu este numai tineri Bellucci 21 de ani, inainte de pauza Monica cu soțul ei, Vincent Cassel în 2013, Lea a jucat cu el într-o imagine comună și sa spus că orice relație între ele.

Singurul lucru pe care Monica întrebat de jurnaliști - că ei au numit-o „femeie Bond“ sau „Lady Bond“ - știm că steaua nu este complexă cu privire la vârsta lui și nu-l ascunde, dar, de asemenea, pentru a asculta glume despre ea nu intenționează să.

Monica Bellucci și Daniel Craig împreună?

Doi actori iconici au fost minunați în film. Apropo, vârsta lui Craig nu este mult diferită de vârsta lui Bellucci - Bond are 47 de ani.

În orice caz, Monica Bellucci crede că, în cazul în ceea ce privește dragostea, vârsta nu contează - în primul rând, atât bărbați cât și femei de 50 de ani si mai in varsta pot fi destul de atractive, iar în al doilea rând, sunt de multe ori importante, nu aspectul și intern scânteie.

A fost o astfel de scânteie care a aprins între Monica Bellucci, reîncarnată ca văduvă și agentul special curajos Craig într-un film recent lansat. După ce actorii au jucat o pasiune iremediabilă, au început să se răspândească zvonuri că Monica Bellucci și Daniel Craig trăiesc împreună. De fapt, acest lucru nu este adevărat - Monica și Daniel s-au apucat bine pe scenă, dar nu a fost altceva decât să lucreze între ei. Deși Monica Bellucci a declarat într-un interviu că ea a fost foarte placerea de a lucra cu Daniel Craig - el însuși a arătat un gentleman, iar pe ecran și în viață.

În plus, sa bucurat de actrita și de sarutul cu Bond.

Monica Bellucci a jucat un rol mic, dar viu în imaginea despre Bond actor a fost confortabil împreună pe set Bellucci și Craig sunt aproape la aceeași vârstă
Chiar și cu actrițele mai tinere, Bellucci arată grozav Bond femeie Monica Bellucci Monica Bellucci a jucat următoarea serie de văduvă a lui Bondiad
Lea Seydou și Monica Bellucci cu agent 007 Monica Bellucci și Daniel Craig la filmarea după filmare pasiunea sărută de Monica Bellucci și Daniel Craig

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 − 8 =