Daniel Radcliffe a descris cum lupta cu alcoolismul

Actorul în vârstă de 26 de ani, Daniel Radcliffe, cunoscut de mulți despre rolul lui Harry Potter, a mărturisit recent că a fost ostatic pentru un obicei prost pentru o lungă perioadă de timp, dar acum nu suferă de ea. Reporter: Telegraful Daniel a spus cum ar putea să depășească alcoolismul.

Gym este principalul lucru din viața lui Radcliffe

Despre faptul că tânărul actor și ziua nu poate trăi fără alcool, a devenit cunoscut acum 5 ani, când paparazzii au făcut în mod repetat poze cu el într-o stare de intoxicare. Apoi, atunci când Internetul a început să apară mesaje de la prieteni și colegi despre starea mentală gravă a lui Daniel. El a fost atât de "blocat" de micul vrăjitor al lui Harry, încât faima lui nu permitea actorului nu numai să trăiască și să lucreze calm, ci și să trăiască. Când a fost filmat ultimul film despre aventurile lui Potter Radcliffe, în ciuda condițiilor stipulate în contract, el a apărut beat în fața camerelor. Acest lucru nu a fost placut de producatorii filmului, care i-au fost notificati in mod repetat. După încheierea filmării, Daniel sa aruncat într-o depresie groaznică și a început să devină alcoolic. Dar acum el nu a baut timp de 3 ani si cum a reusit sa-si depaseasca dependenta, actorul a spus urmatoarele:

"Când beau, am devenit o persoană complet diferită. Bine sau rău nu știu, pentru că nu-mi amintesc. În fiecare zi, îi dăduse familiei multe probleme, pentru că după ce băgam, nu înțelegeam pe deplin ce făceam. Câteodată sa ajuns la faptul că mă puteam trezi dimineața într-un apartament necunoscut etc. Când am băut, a fost o perioadă de haos și confuzie. Am primit în mod constant o mulțime de mesaje de la rude cu întrebări: "Unde ești?", "Care este problema?". La un moment dat eram obosit și am decis să mă dau împreună. Cu toate acestea, nu a fost ușor. Am avut eșecuri constante și din nou am intrat în băuturi. Din întâmplare, am mers pe jos pe stradă și am rămas acolo timp de aproximativ 5 ore. Pentru acest moment nu am vrut să beau. Și apoi mi-am dat seama că trebuie să mergi pe aer curat și să joci sport. Din acel moment, sală de gimnastică este principalul lucru din viața mea. La început am fost atât de epuizat că nici nu puteam să merg. Acum totul este diferit, sunt angajat în fiecare zi, dar mai degrabă moderat. Acum nu beau deloc. "

Daniel a spus despre Harry Potter

În plus față de alcool, actorul și-a revizuit atitudinea față de vrăjitorul, pe care îl jucase de mulți ani. În timp ce fotografia în ultimul film despre Harry, Radcliffe a declarat în repetate rânduri că uraste acest personaj. Cu toate acestea, după ani de zile actorul nu exclude că, poate, va reveni la acest rol:

"Nu sunt gata să spun că sunt gata să mă duc mâine la set și să joc Potter. Dar nu exclud faptul că acest lucru este posibil. Am nevoie doar de puțin timp ... ".

Daniel Radcliffe
Daniel Radcliffe în rolul lui Harry Potter
Daniel Radcliffe, Emma Watson și Rupert Grint cu Joanne Rowling
Daniel Radcliffe a fost alcoolic pentru o lungă perioadă de timp
Zapoi - a fost un lucru obișnuit pentru un actor
Actorul a renunțat la băut acum 3 ani

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

28 − = 25