Demi Lovato și Nick Jonas

Demi Lovato și Nick Jonas colaborează de mult timp, colaborând la înregistrarea melodiilor, precum și clipurile video. În plus, artiștii au același manager, iar recent au anunțat deschiderea unei etichete comune. Nu e de mirare că există periodic zvonuri despre romanul lor.

Nick Jonas și Demi Lovato se întâlnesc?

Nick Jonas este fratele lui Joe Jonas, precum și un fost membru al grupului de familie Jonas Brothers, care a încetat să mai existe în 2013. Toți frații au început să-și construiască o carieră solo. Demi Lovato a avut o aventură cu Joe Jonas în 2010. Relațiile au început în timpul filmării filmului "Rock in the Summer Camp". Cu toate acestea, în același an, cuplul a anunțat separarea lor.

După aceea, Demi Lovato a început o relație cu Wilmer Valderrama, care, a spus ea, continuă până astăzi. În 2015, chiar au existat zvonuri despre angajarea tinerilor, însă acestea au fost oficial negate de ambele părți. Mai recent, au existat, de asemenea, informații pe care fetița îl întâlnește cu Nick Jonas, iar confirmarea a servit ca imagini, în care Demi Lovato și Nick Jonas sărută. Dar, conform afirmațiilor tinerilor, nu a fost nimic mai mult decât un sărut prietenos.

Demi Lovato și Joe Jonas Demi Lovato și Wilmer Valderrama Demi Lovato și Nick Jonas s-au cunoscut de mult timp

Nick Jonas și Demi Lovato în turneul Future Now

Între timp, Nick și Demi cooperează foarte productiv în sfera profesională. Deci, cu ei lucrează directorul general - Phil McIntyre. Cei trei au decis să creeze o companie independentă de înregistrări numită Safehouse Records. In curand a venit informatia ca in vara lui 2016 Demi Lovato si Nick Jonas vor merge pe un turneu comun in sprijinul albumelor lor proaspete. Acesta a fost numit turneul Future Now, iar o listă aproximativă de melodii realizate nu va fi cunoscută până la primul concert. În plus, a fost deja anunțat că Demi Lovato și Nick Jonas vor fi invitați la concursul de Crăciun 2016, amenajat sub marca Victoria's Secret.

Demi Lovato Nick Jonas Demi Lovato și Nick Jonas sunt prieteni buni
Nick Jonas și Demi Lovato lucrează împreună Demi Lovato și Joe Jonas au deschis o companie înregistrată în comun posterul turneului comun de către Demi Lovato și Nick Jonas

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

12 − 6 =