Emma Roberts și Julia Roberts

Pentru actrița Emma Roberts, faima nu a venit cu mult timp în urmă, și anume după lansarea seriei apreciate "American Horror History". Nu este un secret că celebritatea de 24 de ani este fiica lui Eric Roberts, nepoata celebrului star Julia Roberts. Deși relația dintre tatăl ei și mătușa nu a fost caldă de mulți ani, o pisică neagră nu a alergat între Emma și Julia. Da, și recent, interesul fetei din toate părțile este încălzit de fată. Se dezvoltă ca actriță, jucă în filme și participă la situații scandaloase. Acesta este exact ceea ce este interesat de presă.

Unele biografii

Nuce Julia Roberts Emma a crescut într-o familie foarte bună și a avut șansa de a deveni la fel de faimos ca și mătușa ei. Faptul este că Emma are un talent și un farmec furios. Desigur, ea a ajutat-o ​​să urce la scara de carieră. Trebuie remarcat faptul că, în anii ei mai mici, a obținut multe.

Faptul că rudele lui Emma Roberts și Julia Roberts, fără îndoială, au ajutat-o ​​pe fată să obțină roluri bune, dar dacă nu pentru talentul ei înnăscut, atunci conexiunile nu ar ajuta clar. Julia ia deschis pe micile Emma toate fațetele talentului de actorie și a dus-o în mod constant la fotografiere, astfel încât fetița să stăpânească "fabrica de vis" de la o vârstă fragedă. Despre munca de la Hollywood, Emma știa din întâmplare. Poate că din acest motiv avea o dorință și strălucire în lumea magică a cinematografiei. Visul de a deveni actriță a apărut într-o fată la vârsta de cinci ani. Primul rol pe care la primit în 10 ani, cu Johnny Depp și Penelope Cruz în filmul "Cocaine".

După ce a ajuns la vârsta de tranziție, Emma a început să se distanțeze de faimoasa ei mătușă. A început să se întâlnească cu Evan Peters, iar apoi relația cu Julia a devenit extrem de tensionată.

Femeia este sigură că o relație atât de serioasă pentru o fată care începe să-și construiască viitorul în lumea cinematografică este superfluă. Dar Emma a ales să se încreadă în iubita ei, dar de la propria ei persoană sa mutat departe. Cuplul a devenit angajat, dar, după cum a devenit cunoscut, în vara anului 2015, Emma și Evan au încetat angajamentul și au decis să rămână prieteni. Poate că relația lor cu Julia Roberts se va îmbunătăți acum?

Emma Roberts Emma Roberts împreună cu Julia Roberts Julia Roberts la Premiile SAG
Julia Roberts cu sora Lisa și nepoata Emma Evan Peters calmeaza strigatul Emma Roberts Emma Roberts și Julia Roberts râd
Emma Roberts în seria American Horror Story Emma Roberts umblă cu mama Emma Roberts merge cu Evan Peters

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

58 + = 65