Enrique Iglesias a împărtășit o nouă fotografie cu una dintre gemeni

Enrique Iglesias, care în decembrie a devenit tatăl mândru al gemenilor, continuă să-și împărtășească bucuria cu fanii. Una dintre aceste zile prietenul lui Anna Kournikova a arătat o altă imagine frumoasă cu o carapace veselă în rețelele sociale.

Împreună cu papa

Luni, în vârstă de 42 de ani, Enrique Iglesias, care, impreuna cu mireasa lui, în vârstă de 36 de ani, Anna Kournikova aduce gemeni 5 luni vechi - Nicolae și Lucy, a postat în fotografia lui Instagram cu un copil mulțumit.

În fotografie cântăreață pop spaniolă, purtând un tricou cu cuvintele Star Wars și capac, în picioare în hol, păstrând moștenitorul agățat la brâu, care zâmbește, privește în cameră.

Enrique Iglesias a împărtășit o fotografie emoționantă

Enrique Iglesias a împărtășit o fotografie emoționantă

În comentariile lui Enrique scria:

"Încă nu pot să cred ... că ești al meu".

Fiul sau fiica?

Publicația muzicianului a câștigat deja peste un milion de plăceri și o mulțime de comentarii entuziaste, care nu sunt scutite de utilizatori ai rețelei. Între timp, fanii Iglesias încearcă să ghicească cine este capturat în fotografie - Nicholas sau Lucy?

Prin plasarea de fotografii cu copiii, nici Enrique, nici Anna nu a indicat vreodată unde este fiul sau unde este fiica.

Anna Kournikova cu unul dintre gemeni

Anna Kournikova cu unul dintre gemeni

Enrique Iglesias cu unul dintre gemeni

Enrique Iglesias cu unul dintre gemeni

Doar una din fotografie, în cazul în care copiii împreună cu Papa uitam cu entuziasm de fotbal, acestea pot fi identificate prin hainele lor, dar au fost sigilate din spate și a vedea fața lui Nicholas și Lucy nu se poate.

Enrique urmărește meciul cu Nicholas și Lucy

Enrique cu Nicholas și Lucy

Apropo, în timp ce Iglesias nu se grăbește să fie sincer cu presa despre copii, dar în ultima lună de la concertul de la Budapesta cantaretul a spus punct de vedere emotional de scena:

"Am devenit tată acum 12 săptămâni. Pot să vă spun doar două lucruri: Iubiți-vă pe copiii voștri! Îi iubesc foarte mult! "

Enrique Iglesias și Anna Kournikova în 2003

Enrique Iglesias și Anna Kournikova în 2003

Enrique Iglesias și Anna Kournikova în ianuarie 2018

Enrique Iglesias și Anna Kournikova în ianuarie 2018

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

62 − 58 =