Ashley Olsen este bolnav

În viața de celebrități, ca și în viața oamenilor obișnuiți, există diferite necazuri. Vestea înfricoșătoare a apărut în mass-media străină - borelioza născută de bici este bolnavă, actriță americană, producător, designer de îmbrăcăminte Ashley Olsen.

Unde ajunge Ashley Olsen la boala Lyme?

Cel mai probabil, Ashley a fost infectat cu această boală teribilă cu câțiva ani în urmă. Boala poate să nu apară pentru o lungă perioadă de timp, progresând și provocând răni iremediabile organismului. Acesta este exact ceea ce sa întâmplat cu Ashley Olsen, care, fără să știe boala ei, a trăit în pace și nu a fost angajată în tratament. Când actrita a fost diagnosticată cu o boală, sa dovedit că aceasta era deja într-o etapă eșuată.

Tick ​​borelioza este o boală infecțioasă, se manifestă prin dureri de cap, fotosensibilitate, dureri articulare și oboseală severă. Dacă tratamentul este început la timp, atunci terapia ajută eficient la scăderea bolii. Dar, în multe cazuri, bortelioza cauzată de căpușe duce la paralizie, demență, rezultatul fatal.

Progresând boala Ashley Olsen care începe în 2012 - atunci vestea vieții și munca ei au încetat să apară în mass-media, și într-adevăr, ea a fost „plecat“ din viața publică, în ea însăși, explicând prin faptul că el vrea o pauză de atenția.

Boala Lyme în Ashley Olsen - cele mai recente știri

Rudele încă nu au făcut declarații oficiale despre starea de sănătate a unuia dintre gemenii stele. Din surse informale se știe că actrița se simte mai bine decât acum ceva timp. Ea treptat iese în lumină, încearcă să participe la evenimente publice, la lucrări. Cu toate acestea, prietenii și colegii noștri ne spun că atunci când Ashley vine la lucru, ea pare a fi epuizată, neplăcută, obosită. Unii evită chiar contactul cu ea - o stare proastă a devenit familiară cu Ashley.

Însă, în ciuda acestui fapt, viața ei este amenințată cu mare - boala Lyme este extrem de dificil de tratat și corpul după ea - de recuperare. Atât actrita, cât și familia ei se confruntă cu dificultăți, fac tot posibilul ca Ashley Olsen, de 28 de ani, să fie din nou sănătos și fericit.

O boala asemanatoare are o alta cantareata Avril Lavigne, ea a fost luata cu el de mult timp si are chiar si un succes. A devenit cunoscut faptul că Avril terminase înregistrarea unui nou album, cu toate că acum câteva luni a rămas în pat.

viața tinerilor și frumoase Ashley este în pericol din cauza bolii Una dintre surorile Olsen este grav bolnavă acum Ashley Olsen nu arata foarte bine
prietenii și cunoștințele lui Ashley sunt foarte îngrijorați de fată rezultatul vitelului lui Ashley Olsen poate fi cel mai plâns Ashley Olsen luptă pentru viață
Ashley Olsen a lansat o boală gravă Ashley Olsen este bolnav cu borrelioză bacală Ashley Olsen ar putea muri

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

67 − 65 =