Dee Caprio este un vegetarian

Actorul celebru la Hollywood, Leonardo DiCaprio, a devenit renumit pentru talentul său incomparabil în lumea cinematografelor mari. De mai bine de douăzeci de ani, steaua a captat spectatorii cu jocul său perfect, roluri luminoase și subiecte neobișnuite. Piquancy cariera stele Leo atașat la aspectul său atractiv, datorită care DiCaprio mii de fani din întreaga lume. Cu toate acestea, actorul este, de asemenea, bine-cunoscut pentru partea lui non-profesionale - Leonardo DiCaprio este un vegetarian. Acest lucru este evidențiat prin declarațiile repetate ale actorului împotriva consumului de carne, care este întărită de activitățile sale de voluntariat și de caritate.

De ce DiCaprio nu mănâncă carne?

Motivul renunțării la carnea lui Leonardo DiCaprio se află în copilăria sa. Ca adolescent, Leo a avut întotdeauna o afecțiune puternică și o dragoste pentru animale. Întotdeauna avea câini acasă. Dar, de asemenea, DiCaprio a hrănit în mod regulat animale fără adăpost. La o vârstă mai înaintată, Leo a vrut chiar să devină explorator în domeniul oceanografiei, dar totuși a ales o altă cale, dar din cauza unei iubiri puternice față de animale, DiCaprio a devenit un vegetarian.

Mergând la Olympus de faimă, DiCaprio sa întâlnit odată cu popularul star de film Tobey Maguire, cunoscut și ca un vegan. Această prietenie a determinat Leo să creeze mai multe adăposturi pentru animalele fără adăpost. Actorul a început să apară în mod regulat pe paginile unor publicații celebre cu favoritele sale - buldogele lui Django și Franky. De mai multe ori DiCaprio a vorbit în apărarea animalelor supuse exploatării umane. De asemenea, steaua dă în mod constant donații mari proiectelor de mediu.

Până în prezent, Leonardo acordă atenție animalelor nu mai puțin decât cariera sa. Deja la începutul acestui an, actorul a participat la conferința privind drepturile animalelor din St. Tropez. DiCaprio consideră că modul său de viață un vegetarian o contribuție neprețuită la conservarea mediului.

DiCaprio la Conferința privind drepturile animalelor din St Tropez DiCaprio și buldogul lui Django DiCaprio și buldogul lui Franky

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

7 + 2 =