Eva Longoria a arătat o figură nesportivă în costum de baie

Far departe de formele imperfecte nu-l împiedică pe Eva Longoria să fie fericită! 42 de ani, actriță în compania soției lui Jose Antonio Baston
se bucură de o vacanță romantică în Grecia însorită.

Din nou, ea a devenit grasă

De fiecare dată, când vedea pozele lui Eva Longoria, care se recupegiseră în mod evident, în presă apăreau informații despre sarcina unei actrițe fără copii. De această dată jurnaliștii, îi atribuie celebritate poziție interesantă în mod evident obosit, cu regret, că starul din „Neveste disperate“ din nou Naela kilograme în plus.

Eva Longoria se află pe plaja din Grecia

Eva Longoria se află pe plaja din Grecia

Eva Longoria în Grecia Eva Longoria se odihnește pe plaja din Grecia

Una dintre aceste zile într-o rețea erau ramele făcute de paparazzi pe coasta greacă. Ei Longoria plajă, încercând să obțină bronz perfect într-un bikini minuscul de la Zeus + Dione, în valoare de 143 de lire sterline, după ce a pus pe cap doar două pălării de paie.

Judecând după fotografii, Eva, care au reușit să-și recapete armonia prin epuizante sala de sport si dieta pentru o perioadă scurtă de timp a fost în măsură să mențină forma perfectă pentru covorul roșu și din nou arată gravidă. Actrita a crescut din nou o burta mare, pe care ea nu crede să o ascundă.

Eva Longoria pe plaja din Grecia Eva Longoria sa recuperat Longoria în Grecia

Distracție cu iubit

Longoria și Jose Antonio Baston nu a ascuns sentimentele lor de licitație, îmbrățișând și sărutând pe un iaht, în mod clar demonstrând că cuvântul actrita despre relația ideală dintre cei doi, despre care a spus ea într-un interviu cu o zi înainte - nu o frază goală.

Eva Longoria cu Jose Baston

Eva Longoria cu Jose Antonio Baston

Eva Longoria împreună cu soțul ei, Jose Baston

Într-o conversație cu presa, Eva și-a sunat soțul, pe care îl numește cu drag "Pepe", dragostea vieții ei. Ea a adăugat că și suflarea lui Jose, pe care o aude, o face fericită.

Jose Antonio Baston

Jose Antonio Baston

Să reamintim că Longoria și Baston, care s-au întâlnit cu doi ani înainte de căsătorie, au sărbătorit în luna mai prima aniversare a nunții.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

1 + 9 =