Evan Peters și prietena lui

Evan Peters este un tanar actor american ambitios, renumit in special pentru filmarea in seriale. Unul dintre cele mai faimoase proiecte a fost rolul din "povestea americană de groază", în care partenerul Evan Peters a fost prietena lui, Emma Roberts.

Evan Peters cu prietena lui

Evan și Emma s-au întâlnit înainte de a participa la această serie. Pentru prima dată, au fost reduse la soarta filmului "Lumea Adulților" în 2012. Apoi, prima atenție acordată unui coleg frumos a fost trasă de Emma, ​​iar Evan a tratat inițial fata numai ca prieten și coleg la locul de muncă. Dar, după un timp, tânărul a simțit, de asemenea, simpatia pentru actrița talentată și au început să se întâlnească.

Anul 2013 a fost marcat de două evenimente puternice, cu participarea lui Evan Peters și a fetei sale. Deci, în vara anului 2013 la hotelul din Montreal, cuplul sa certat atât de mult încât vecinii din camera adiacentă trebuiau să cheme poliția din cauza strigătelor din spatele zidului. După ce autoritățile au venit în cameră, sa dovedit că Emma la învins pe tânărul ei. Evan avea un nas rupte, iar corpul îi arătau vânătăi și mușcături. Fata a fost luată la poliție, dar a fost eliberată în curând, deoarece actorul nu a vrut să facă acuzații împotriva iubitului. Deci, întrebarea, care fete ca Evans Peters, puteți spune cu încredere - pasionat.

A doua știre era mult mai plăcută decât prima. La sfârșitul aceluiași an, Emma Roberts și Evan Peters și-au anunțat angajamentul.

Viața personală a lui Evan Peters este acum

Dar, înainte de nuntă, acest cuplu de stele nu a ajuns. În vara anului 2015, tinerii și-au anunțat separarea, dar au subliniat faptul că ei rămân buni prieteni, colegi și nu au nici un fel de pretenții.

Dar admiratorii tânărului nu au avut timp să se bucure de faptul că au avut șansa de a obține un bărbat frumos, căci zvonurile apăreau că perechea se reunise din nou. Acest lucru sa întâmplat la sfârșitul anului 2015 sau la începutul anului 2016. Cu toate acestea, Emma Roberts și Evan Peters nu și-au reînnoit angajamentul. Și în mai 2016 a devenit din nou cunoscut faptul că tinerii nu mai erau împreună, oficial ei au făcut, de asemenea, o declarație similară. Din nou sa spus despre o despărțire calmă și prietenoasă. Acum, despre detaliile vieții personale a lui Evan Peters, aproape nimic nu se știe, el este foarte secret în această chestiune, spre deosebire de fosta fată, care nu a fost văzută anterior cu un singur prieten.

Poate că Evan nu sa mai recuperat încă de la despărțire sau a decis că merită să acordăm mai multă atenție muncii și să nu căutăm o nouă jumătate. Fanii acestui cuplu pasionat speră că această despărțire este doar temporară și, ca cea precedentă, se va termina în curând.

Evan Peters Emma Roberts Cuplul a jucat în seria American Horror Story
în filmul Adult World Emma și Evan au lucrat împreună Relația dintre Evan și Emma a început în 2012 Emma Roberts și Evan Peters și-au anunțat angajamentul în 2013
în 2015 cuplul sa despărțit În 2016 Emma și Evan au convenit din nou, dar apoi s-au despărțit din nou Nu se știe nimic despre viața personală a lui Evan Peters

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 7 = 3