Fanii lui Harry Styles au văzut pentru prima oară tunsul său scurt

Mai recent, fanii One Direction au experimentat un eveniment trist: Zeyn Malik a părăsit formația. Imediat ce fanii au plecat de la șoc, după cum o așteptau și alte știri: Harry Styles, solistul trupei, vrea să-i taie buclele, pe care multe fete le plac atât de mult. Că intențiile sale sunt serioase, a văzut un fan, fotografiind pe Harry și prezentând un instantaneu cu o coafură nouă pe Internet.

Photo Stiles a zguduit Internetul

Totul a început cu o săptămână în urmă, când pe pagina sa de la Instagram, tânărul cântăreț a făcut o fotografie cu o bucată de păr tăiată. Internetul a explodat literalmente: fanii de la pauză au scris cererii lui Harry să nu scape de păr. "Nu asta ...", "Ce ai nevoie, ești o cutie", etc. ar putea fi citit pe rețelele sociale. După aceea, fanii s-au liniștit puțin și au decis că favoritul lor a jucat doar la favorite. Cu toate acestea, Internetul a fost agitat din nou, când astăzi, pe pagina sa de Twitter, unul dintre fani a postat o fotografie pe care Stiles avea o tunsoare scurtă.

A meritat așteptările

Chiar și acum 6 luni, când cântăreața sa întâlnit cu prințul Harry, el a menționat că vrea să-și taie părul pentru a-și dărui părul celor nevoiași. Apoi a fost vorba despre o organizație caritabilă care produce peruci pentru copiii care au pierdut părul în tratamentul cancerului. La începutul lunii mai, cântăreața a postat o fotografie pe Internet cu un link către organizația caritabilă și, probabil, a fost primul indiciu că decizia a fost luată.

Poate că Stiles va fi în curând în film?

Există zvonuri că cântăreața a decis să tundă buclele pentru un motiv. După ceremonia de Oscar, unde a fost prezent în calitate de invitat, a avut o întâlnire cu producătorul de la Hollywood Harvey Weinstein și, după cum știți, Harvey nu se întâlnește cu oamenii. În plus, într-unul din interviurile sale, producătorul a menționat Harry: "Stilurile sunt foarte dulci și carismatice. L-am întâlnit după Oscar și apoi de câteva ori. Cred că are un viitor bun în cinema. "

Ventilatoarea a fotografiat-o pe Harry cu o tunsoare scurtă Harry Styles înainte de schimbarea coafurii Harry a spus că și-a tăiat părul, împărtășind o imagine pe internet
Harry Styles îi iubea pe mulți cu bucle Cântăreața britanică are un viitor minunat nu numai în muzică, ci și în cinematografie Harry a avut o întâlnire cu producătorul Harvey Weinstein

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 3