Salma Hayek figura

Ea are 49 de ani, dar ea încă arată uimitoare - fiecare femeie invidiază figura celebrului actrita mexican-americană Salma Hayek. Cel mai interesant lucru este că steaua nu este disprețuită de mâncarea delicioasă, care a fost recunoscută în mod repetat în presă și nu se află pe o dietă strictă.

Înălțimea, greutatea și parametrii de formă ai lui Salma Hayek

În ciuda creșterii destul de mici (doar 160 cm), actrița se poate lăuda cu îndrăzneală de o greutate mică - 53 kg. În detaliu despre parametrii săi, volumul pieptului este de 92 cm, talie este de 65 cm și dimensiunea coapsei este de 98 cm. În același timp, frumusețea Hollywood-ului are o dimensiune a sânului și o dimensiune de 38 de picioare.

Secretul parametrilor uimitori ai figurii lui Salma Hayek

"Sunt aproape 50 de ani și încă mai port haine care mă subliniază. Poate că cineva nu-i place, dar când văd cum ochii soțului meu strălucesc la ochii mei, mă simt și mai feminin și mai sexy ", dezvăluie Salma într-un interviu.

Interesant este faptul că steaua filmului "Frida" nu este văzută în cluburile de fitness. Ea recunoaște că nu au nici o dorință, nici un timp, nici o răbdare. În plus, Hayek este nebun de vin, deserturi și nu ar deranja să mănânce o cină târzie. Cum reușește să fie mereu în formă? Secretul este simplu: ocuparea de yoga restauratoare, programe de curățare a sucurilor. Aceste băuturi răcoritoare sunt făcute din spanac, țelină și varză. Uneori, în interviurile ei, actrita glumă a spus că lipsa ridurilor din cauza alimentelor abundente. Cu toate acestea, acest lucru nu se aplică perioadei după sarcină, când Hayek sa recuperat cu 25 kg.

Micul actrita începe cu o ceașcă de cafea și o omletă, în timp ce ea nu a aderat niciodată la nici o dietă strictă. Fanii săi cu încredere declară că, atunci când alegi o dietă, este important să-ți asculți propriul corp și să îi dai necesar în cantități mici, atunci în viitor nu vor apărea probleme cu excesul de greutate.

Frumusețe Salma Hayek Salma Hayek într-un costum de baie roșu Salma Hayek într-un bikini
Salma Hayek într-o rochie lungă Salma Hayek într-o rochie cu decolteu Salma Hayek în mini-rochie
Salma Hayek la Festivalul de Film de la Cannes Salma Hayek într-o rochie neagră Salma Hayek - Globul de Aur

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 + = 50