Fiica cea mai tânără a lui Gerard Depardieu este o lesbiană!

În noul număr al revistei Marie Claire a fost un loc pentru un interviu pacat cu moștenitorul Gerard Depardieu. Roxanne a declarat reporterilor că a fost îndrăgostită de o fată de mult timp.

Fiica mai mică a actorului a împărtășit detaliile relației sale cu tatăl ei. Se pare că este foarte aproape de vedeta Les Miserables. El a fost cel care a insuflat iubirea lui Roxane de libertate, a adus un caracter independent în fiica sa.

Sportul Nezhensky

Ea a mărturisit că nu poate suporta sportul unei femei.

- Sunt angajat în box, profesional. Și mă întâlnesc cu o femeie în ultimii doi ani. Nimeni nu mi-a învățat niciodată viața, nici tatăl, nici mama. Nu-mi place când vorbesc despre tata despre muck - ei îl acuză de zgomot, lăcomie. Îl cunosc pe tatăl meu ca fiind generos și fără prejudecăți ", a adăugat Roxana Depardieu.

La acea vreme, actorul francez a avut o scurta poveste de dragoste cu modelul senegalez Karine Silla, Roxana - fructul pasiunii lor.

Înființarea unei mici familii Roxana a fost preluată de noul soț al mamei sale - actorul Vincent Pere Roxanne și Gerard Depardieu mențin o relație bună Roxana Depardieu cu ea
Mama Roxanne sa căsătorit cu actorul Vincent Perez după ce sa despărțit de Depardieu Roxana nu-i plac sporturile pentru femei Dar, iubește femeile!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 4 = 6