Chez Bono și Sarah Schreiber

Singura fiică a cântăreței Cher, care a devenit Chase Bono în urmă cu cinci ani, nu numai că sa obișnuit complet cu noul corp, dar se întâlnește și cu frumoasa actriță Sarah Schreiber, cunoscută din seria "Agent Carter".

În compania unei blonde șic

Activistul LGBT de 46 de ani și actrita de 45 de ani au reunit pentru premiera filmul despre prima femeie transgender "Fata din Danemarca" din Los Angeles.

Chaz și Sarah nu au prezentat relații de prietenie. Ei s-au îmbrățișat și oftat sub ochii camerelor de pe covorul roșu.

Bono nu a mai fost văzut cu fetele de multă vreme, ultima dată când paparazzii l-au capturat pe el și pe iubitul său acum doi ani.

Americanul mediu masculin

Participanții au observat că în Chase nu era nicio femeie, iar lângă Schreiber arăta ca un om de 100%.

Aproximativ zece ani în urmă, Cher a fost șocat să afle că copilul ei, născut o fată, vrea să schimbe sexul.

Barfetele au susținut că Chastity Bono, care a devenit avocat de succes, care a apărat întotdeauna în mod energic drepturile comunității LGBT, a fost lesbiană. Cu toate acestea, totul sa dovedit a fi mult mai complicat.

Mama Star a fost greu să accepte alegerea unei fiice adorate, însă ea a sprijinit-o. Cher a spus că iubește copilul, indiferent de sexul său.

Chaz Bono a venit la premiera filmului Fiul Cher strălucea cu fericire Steaua serialului
Fosta lui prietena nu era prea feminină Chaz Bono și Jennifer Alaya s-au întâlnit timp de 12 ani De atunci a pierdut în mod semnificativ greutatea
Cel mai faimos transsexual din lume a scăzut cu 40 kilograme Așa a privit Chastity Bono înainte de schimbarea de sex Cher ar putea alege copilul ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

11 − 3 =