Fiica lui Demi Moore și a lui Bruce Willis șochează din nou publicul

Fiica celebrului cuplu de la Hollywood - Demi Moore si Bruce Willis nu este prima dată când a provocat o furtună de emoții și o dezbatere publică fierbinte cu acțiunile și declarațiile lor extraordinare. De data aceasta fetele au fost fotografiate luând o baie, una pentru trei.

Aceeași fotografie

Snapshot-ul, care a provocat prompt dezbateri aprinse în rețea, a fost publicat în Instagram de către moștenita mai mică a cuplului de stele, Tallulah.

Fiile lui Moore și Willis nu au urmat pe urmele părinților lor, dar au cu siguranță talentul de a șoca pe cei din jurul lor. Deci, Rumer, Scout și Tallulah a pus în mod repetat, fotografii scandaloase, fără lenjerie intimă, axile nerași și nu au prezentat îndepărtarea părului de pe alte părți ale corpului, participă la acțiuni de sprijinire mișcarea feministă și diversele mitinguri, proteste.

Surorile știu să se distreze
"Trinitatea ciudată"

În tabloul publicat de Tallulah, trei surori, complet goi, fac o baie. Nu toți abonații au tratat favorabil acest post și au numit fiicele părinților celebri "o trinitate ciudată".

Fetelor le place să șocheze

Unii adepți au găsit fotografia potrivită doar pentru arhiva familiei, iar cineva a sugerat că publicația este dezgustătoare și a sfătuit surorile să se gândească la igiena personală. Dar au existat, de asemenea, mai pozitivi utilizatori ai rețelei care au perceput imaginea ca o glumă, poate că nu a avut succes cu totul.

Demi Moore cu fiicele sale

Reamintim că anterior două surori, Rumer și Tallulah, se aflau într-o clinică de reabilitare, în reabilitare. Fetele au fost tratate pentru dependența lor de alcool, dar timp de un an, ambii s-au abținut de la droguri ilegale și nu au consumat băuturi tari.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 4 =