Fiica lui Sting are o aventură cu fosta soție a lui Marc Ronson

în vârstă de 27 de ani, Elliot Sumner, fiica lui Sting, care vine si Trudie Styler, poveste de dragoste răsucite, în vârstă de 33 de ani, Josephine Boom de la, căsătorit cu un muzician, cunoscut pentru munca sa cu Amy Winehouse, Adele, Bruno Mars, Lady Gaga, Mark Ronson.

Sindicat neașteptat

Mass-media occidentală raportează despre un nou cuplu dulce! Fiica lui Sting, care și-a declarat homosexual său în 2015, mai devreme sa întâlnit cu un model din Austria Lucy von Alten, are el însuși o nouă prietenă o surpriză.

Eliot Sumner și Lucy von Alten

Eliot Sumner și Lucy von Alten

Ales Eliot Sumner, care a atras mult timp și băieți și fete, au devenit Josephine de la Boom, care nu a fost anterior relații lesbiene. După cum știți, actrița franceză timp de opt ani, a fost într-o relație cu un producător muzical britanic, într-un activ al cărui „Grammy“, Mark Ronson, un divort cu el, în luna mai a anului trecut.

Mark Ronson și Josephine de la Boume

Mark Ronson și Josephine de la Boume

Un sarut plin de pasiune

Duminica trecută, un cuplu nou îndrăgit a făcut o plimbare în jurul Parisului. Îndoielile sunt că nu sunt legate de relațiile prietenoase.

Eliot Sumner și Josephine de la Boume

Eliot Sumner și Josephine de la Boume

Josefin de la Bume și fiica lui Sting Cuplu la plimbare

Fetele au mers pe jos de-a lungul străzii, ținând mâinile și, parcă nu au observat pe nimeni pe aici. De La Bohme și-a pus capul pe umărul lui Sumner și ea a pus mâna pe umăr. Mai mult - mai mult ...

Cuplu la plimbare

Periodic, Eliot și Josephine s-au oprit în scopul de a poboimatsya și să se îmbrace într-un sărut.

Tendința lui Josefin de la Bume și fiica lui Sting Fiica lui Sting sărută o actriță franceză Sărutul lui Josephine de la Boom și fiica lui Sting

Apropo, Star Star și mama lui Sumner au cunoscut de mult timp preferințele sexuale ale unei fete adulte și acceptă alegerea ei.

Recall Eliot - al treilea copil al Sting si Trudie, care are două fiice și doi fii. În plus față de moștenitorii de către al doilea soția sa, legendarul muzician are un alt fiu si o fiica din prima casatorie cu actrita Frances Tomelti.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

25 + = 33