Fiicele Pink este uneori rușine ... pentru apariția cântărețului!

Cântăreața roz, cu o ironie ușoară, a observat că este foarte dificil pentru ea să înțeleagă copiii moderni. Fiica ei, Willow, de 6 ani, declara destul de serios ca este rusina faimoasei sale mame. Ea cere să nu o vadă la grădiniță, așa cum Pink desenează adesea destul de sălbatic, și chiar "se arată ca o stea pop".

Cântăreața, auzind această observație de la fiica ei, pur și simplu nu știa ce să-i spună. Acesta este modul în care se comportă copiii moderni, a spus ea în contul său de microblogging.

Publicație de la P! NK (@pink)

Ramane doar sa recunoastem: un mic, atat de distant! A doua zi, copilul a sărbătorit a șasea aniversare.
Roz nu pierde un simț al umorului, deoarece fiica ei tânără a criticat de multe ori urletul faimosului ei mama. Deci fata a spus că celebritatea avea doar o voce teribilă și a interzis-o să cânte în casă.

Roz stoically distruge toate aceste critici, pentru că pur și simplu nu-i place un suflet în micuța Willow și fratele ei mai mic James, care are doar șase luni.

Copii roz
Un tort festiv pentru un prankster mic

Prietenii apropiați ai lui Pink susțin că este o patiserie teribilă! În ziua de naștere a bebelușului ei, ea a coace personal un tort frumos cu mai multe straturi. A prezentat o fotografie a delicateții cremelor pe pagina ei din Instagram și a semnat această creație: "Prăjitură de căpșuni cu cremă și figurină de zână pentru fiica mea uimitoare!".

Carrie Hart sa alăturat postului și a adăugat felicitări "celui mai important prankster de pe Pământ". Soțul cântăreței a remarcat că a fost organizată o petrecere distractivă pentru fetiță și pentru prietenii ei.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 45 = 53