Fiu al Madonnei și Guy Ritchie au ieșit pentru prima oară împreună cu prietena lui

Despre romanul fiului celebrității, Rocco Richie, de 16 ani, și nepoata artistului celebru Kim Turnbull, 17 de ani, a început să vorbească în toamna anului trecut. În cele din urmă, tinerii au satisfăcut curiozitatea publicului, venind ca un cuplu la unul din spectacolele săptămânii de modă din Londra.

Atacurile comune

Fiul lui Guy Ritchie și Madonna au crescut și și-au luat o prietenă - Kim Turnbull, care este mai vechi decât el timp de un an. După ce a mutat Rocco la Londra, adolescenții au fost văzuți împreună, compania fiind un alt moștenitor al părinților renumiți - Brookin Beckham. Din partea ei părea că prietenii nu puteau împărtăși tânără doamnă.

Kim Turnbull și Rocco Ritchie

Kim Turnbull și Rocco Ritchie

Curând totul a căzut. Rocco și Kim și-au petrecut vacanțele de Anul Nou în Elveția în stațiunea de schi Verbier, unde Madonna ia invitat fiul și prietena lui.

Rocco și Kim în stațiunea de schi Verbier

Rocco și Kim în stațiunea de schi Verbier

Romantismul cuplului continuă să evolueze și, prin urmare, este destul de logic ca următorul pas al porumbeilor să fie o eliberare comună în lumină.

La un spectacol de modă

Sâmbătă seara, zâmbitorul Rocco și Kim asamblate au prezentat împreună în cadrul expoziției foto a colecției de toamnă-iarnă Versus Versace AW17 și apoi au urmărit defileul în timp ce savuraau vinul. Richie, care sa îmbrăcat pentru acest eveniment într-o jachetă cu bomboane albastru, cu modele și culori roșii, era mândră de prietena lui spectaculoasă, care, de asemenea, a ales să expună un sacou sportiv.

Rocco Richey și Kim Thornbull la Versus Versace AW17

Rocco Richey și Kim Thornbull la Versus Versace AW17 în timpul săptămânii de modă din Londra

Rocco Richey și Kim Thornbull la Versus Versace AW17
Rocco Richey și Kim Thornbull la Versus Versace AW17
Rocco Richey și Kim Thornbull la Versus Versace AW17

Vom adăuga, în timp ce fiul natal al Madonei, care a fugit de la ea la tatăl ei, își aranjează viața personală, cântăreața îi dă iubirea maternă fetelor adoptive. Ieri, pe pagina ei din Instagram, a apărut un videoclip, în care Stella și Esther, în vârstă de 4 ani, împreună cu Madonna, însoțită de o dădacă, cântă cu voce tare o cântare.

Publicarea de la Madonna (@madonna)

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

74 − 70 =