Fosta iubită a prințului Harry Chelsea Davey a apărut pentru prima oară după vestea angajamentului său

După ce a devenit cunoscut faptul că prințul britanic Harry a făcut o ofertă iubitului său Megan Markle, atenția presei a fost atinsă nu numai de el, ci de prietenii săi apropiați. Astăzi, accentul era pus pe fostul iubit Harry Chelsea Davey, cu care monarhul era într-o relație destul de lungă.

Chelsea Davey

Chelsea Davey

Chelsea la Brilliant este frumoasă

A doua zi la Londra, un eveniment de caritate Brilliant este frumos, la care au participat o mulțime de celebrități. Unul dintre cei cărora le-a atras atenția presa cel mai mult era fiica de 32 de ani a unui milionar din Zimbabwe, Chelsea Davey. Cu toate acestea, nu numai că era condiția ei interesantă, o femeie, Chelsea era una dintre cei care l-au întâlnit pe printul britanic Harry timp de 7 ani.

Chelsea Davey și prințul Harry

Chelsea Davey și prințul Harry

Davey a apărut la eveniment într-un ansamblu negru, care consta dintr-un top negru cu o broderie strălucitoare și o fustă lungă "complexă", cusută din 3 țesături diferite. În plus față de Chelsea, ai putea vedea o vesta de blană și în mâinile unei mici geante negre cu o margine de aur. În ceea ce privește coafura și machiajul, Davey urmează o regulă: totul este simplu și natural. În seara zilei de Brilliant este frumos, fata a fost cu părul în vrac, și fața ei a primit un machiaj abia vizibil.

Chelsea la seara Brilliant este frumoasă

Chelsea la seara Brilliant este frumoasă

În plus față de Chelsea, presa a atras atenția altor oaspeți la fel de celebri ai evenimentului. Deci, în camerele de jurnaliști a lovit actrita populară Elizabeth Hurley, care drăguț conversat cu cantareata Nicole Scherzinger. La masa din sală de banchet, mass-media a găsit actrița Kim Cattrall, care a jucat rolul lui Samantha în faimosul film de televiziune "Sex and the City", precum și pe mătușa lui Prince Harry, Sarah Ferguson.

Elizabeth Hurley și Nicole Scherzinger

Elizabeth Hurley și Nicole Scherzinger

Kim Cattrall

Kim Cattrall

Sarah Ferguson

Sarah Ferguson

Chelsea nu a putut suporta atacul presei

Acei fani care urmăresc viața prințului Harry știu că relația lui cu Davey a fost foarte dificilă. Pentru perioada romanului de 7 ani, cuplul sa despărțit în repetate rânduri, dar apoi sa convertit din nou. Vina pentru o astfel de relație dificilă a fost persecutarea constantă a paparazzilor tinerilor iubitori. Drept urmare, Chelsea a plecat în Africa în 2010, pentru că nu mai putea suporta atacul presei.

Chelsea Davey, prinții Harry și William

Chelsea Davey, prinții Harry și William

În 2016, Davy a dat un interviu foarte sincer, în care a spus toate ororile vieții pe care le-a trăit în acea perioadă dificilă. Asta a spus Chelsea într-o conversație cu jurnalistul The Sunday Times:

"Mi-a plăcut mult Harry și ecourile acestui sentiment încă trăiesc în mine. Nu aș putea trăi niciodată viața pe care o trăiește. Publicitatea și poziția constantă pentru jurnaliști este cel mai dificil lucru pe care trebuia să-l cunosc în viața mea. Aceste circumstanțe m-au făcut să fiu sufocată și eu trebuia să mă ascund de acasă în Africa. Am fost foarte îngrijorat de plecarea mea, pentru că am crezut că l-am trădat pe Harry. A trădat viața lui și, bineînțeles, dragostea. Am fost mult mai slab decât el, pentru că și Harry nu este dulce să trăiască așa, dar și-a ales familia și bazele care sunt acceptate în el. Știi, când l-am întâlnit pe Harry, mai ales am vrut să devină o persoană obișnuită. Pentru ca noi să fim impregnați de sentimentele noastre fără să ne gândim că cineva ne urmărește. "

Printul Charles și Harry, Chelsea Davey

Printul Charles și Harry, Chelsea Davey

Chelsea Davey a visat că prințul a devenit un om obișnuit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

75 − = 74