Fratele Céline Dion

Într-o familie mare, Daniel Dion a fost al optulea cel mai mare dintre cei 14 copii. Fiind o persoană foarte versatilă, el a ales muzica ca ocupație principală.

Creativitatea și viața personală a lui Daniel Dion

Ca și sora mai mică, Celine, Daniel era un muzician talentat, iar această fascinație îi aducea plăcere reală. Avea o voce foarte frumoasă.

Daniel a scris cântece, muzică instrumentală și el însuși a fost executorul compozițiilor sale. El a spus mereu că este foarte important pentru el să-și împărtășească creativitatea cu alții. Muzicianul și-a încărcat în mod regulat muzica pe paginile din rețelele sociale. An de an au apărut noile sale albume, care au fost mereu așteptate de fani.

Despre viața personală a lui Daniel este cunoscută foarte puțin, pentru că era o persoană foarte secretă. Se știe că familia sa are trei copii - un fiu și două fiice. În 2015, Daniel și-a pierdut soția, a cărei viață a fost eliminată de aceeași boală teribilă, de cancer. La moartea ei avea 59 de ani.

Pierdere severă

Pe 15 ianuarie 2016, publicului i sa spus despre boala fatală a fratelui Celine, Dion Daniel, care a fost diagnosticat cu cancer. Starea lui sa agravat prea repede. Prognozele despre cât de mult poate trăi, au fost calculate nu pentru luni sau chiar săptămâni, ci pentru ore. Ca urmare, medicii au avut dreptate.

După cum se spune, necazul nu merge singur. Într-o săptămână, marele cântăreț Celine Dion a pierdut doi oameni aproape de ea - soțul și fratele ei.

Daniel a fost tratat la o clinică din Montreal, specializată în bolile oncologice. În plus față de personalul medical, rudele sale apropiate erau în mod constant cu el, printre care era o mamă de 89 de ani. Din cuvintele lor, Daniel a fost gata pentru moarte și cu ea a găsit pace după o luptă lungă, fără succes cu o boală atât de gravă ca și cancerul.

Moartea fratelui său a fost un eveniment extrem de dureros în viața lui Celine Dion, deoarece erau foarte apropiați. În plus, sa întâmplat câteva zile după moartea soțului ei. Daniel Dion a părăsit două fiice și nepoți adulți. Având în vedere stilul său de viață neobișnuit și natura închisă, rudele au cerut jurnaliștilor să-și arate respectul și să nu le deranjeze la ceremonia de rămas bun.

Datorită faptului că cântăreața și copiii pregăteau procesul funerar al soțului Rene din Montreal, Celine Dion nu a putut participa la înmormântarea fratelui ei. Ea nu a avut ocazia să-și ia rămas bun de la Daniel, iar acest lucru sa adăugat doar la durerea experiențelor ei.

Fratele și soțul Celine Dion, prin accident fatal, au murit din cauza aceleiași boli. Angelov a luptat și cu un cancer la gât. Pentru prima dată, a aflat despre diagnosticul său în 1999. După un curs de succes cu succes, boala a reușit să câștige. Apoi, în 2013 a existat o recidivă. Toți acești ani, Celine a luptat cu răceală cu soțul ei. Era întotdeauna cu el. Adesea a trebuit să sacrifice nu numai evenimente sociale, ci și discursuri. Cântăreața a încercat cât mai mult posibil să petreacă lângă iubitul și tatăl celor trei copii. Căsătoria fericită a doi oameni remarcabili a durat exact 21 de ani. Renee nu a trăit cu două zile înainte de a 74-a aniversare.

Fratele Celine Dion cu surorile Fratele Celine Dion a avut o voce frumoasă Daniel Dion este înconjurat de o familie mare
Daniel Dion sa luptat disperat cu boala Selion Dion și fratele său Daniel erau foarte apropiați Sora mai mare Claudette până în minutul următor lui Daniel
Celine Dion nu a putut să-și ia rămas bun de la fratele ei Înmormântarea fratelui Céline Dion Celine Dion experimentează în mod serios pierderea soțului și fratelui ei

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

9 + 1 =