În noaptea de 26 decembrie, George Michael a murit brusc în al 54-lea an de viață. Cauza morții a fost insuficiența cardiacă.

George Michael a fost unul dintre cântăreții cei mai populari și mai luminoși din istoria show-business-ului. În întreaga lume, au fost vândute aproximativ 100 de milioane de discuri. Cu toate acestea, în rolul unui idol, Michael sa simțit extrem de incomod. Sub masca stelei, un om care suferea și se supunea aruncării se ascundea.

 1. George Michael este pe jumătate grec.
 2. Numele real al cântăreței este Yorgos Kyriakos Panayotu. Sa născut la 25 iunie 1963 la Londra. Tatăl său era un ciprian grec care deține un restaurant, iar mama sa este o dansatoare engleză.

  George Michael ca un copil

 3. Copilăria lui nu era fericită.
 4. Părinții au muncit din greu și nu și-au făcut fiul. George Michael a reamintit că nu a fost niciodată lăudat și îmbrățișat ...

  Părinții lui George Michael

  George Michael cu părinții săi

 5. În tinerețe nu era atrăgător.
 6. "Am fost puțin supraponderal, purtam ochelari și sprâncenele mele se topiseră pe podul nasului meu ..."

  George Michael ca un copil

 7. Avea un prieten Andrew, în contrast cu fetele foarte atractive și de succes ale lui George.
 8. Cu acest prieten au creat un duet muzical Wham! Duo-ul a fost foarte popular și a durat 5 ani.

  duo wham

 9. În 1986, uniunea creativă a doi prieteni sa despărțit, iar Michael a început o carieră solo.
 10. Primul său album a fost numit "Credință". El a avut un succes extraordinar și a depășit topurile din Statele Unite și Marea Britanie.

  În acel moment, Michael se confrunta cu o depresiune adâncă, cauzată de realizarea homosexualității sale, precum și de excursii extenuante. Mai târziu, a recunoscut că deseori face sex cu femei, dar a înțeles că nu poate avea relații serioase cu fetele, pentru că era homosexual emoțional.

  George Michael

 11. În timpul turneului din Rio da Janeiro în 1991, George Michael sa întâlnit cu designerul Anselmo Feleppe, cu care a avut o aventură.
 12. Relațiile au fost întrerupte tragic în 1993: Anselmo a murit de SIDA. George era foarte îngrijorat de această pierdere.

  "A fost un timp teribil pentru mine. A trebuit să recupereze aproximativ trei ani și apoi mi-am pierdut mama. M-am simțit aproape blestemat "

  El ia dedicat lui Anselmo compoziției lui Isus unui copil.

  George Michael 1991

 13. După moartea mamei sale de cancer, a vrut chiar să se sinucidă, dar a fost salvat de o poveste de dragoste cu fostul sportiv Kenny Goss, care a început în 1996.
 14. George Michael și Kenny Goss

 15. În 1998, a fost arestat și condamnat la muncă penală pentru acte murdare împotriva unui tânăr care sa dovedit a fi polițist în poliție.
 16. Acest incident Michael a comentat după cum urmează:

  "A jucat un joc cu mine, care se numește" Vă voi arăta ceva de-al meu și îmi veți arăta ceva de-al tău și apoi te voi aresta "

  George Michael 1998

  În răzbunare, George a făcut un videoclip pentru piesa "Afară", unde era un cadru cu sărută polițiști.

 17. În 2000, la licitație, cantaretul a cumpărat pianele John Lennon, în spatele căreia legendarul Beal a scris piesa Imagine.
 18. George Michael a stabilit pentru pian 1 milion 450 de lire sterline. O asemenea sumă colosală indică respectul său profund față de Lennon.

  piane de John Lennon

 19. În 2004, a fost lansat albumul "Patience", care a inclus piesa "Shoot The Dog", care este o satiră pe Bush Jr. și Tony Blair.
 20. Cântăreața ia acuzat de răspunderea pentru războiul din Irak.

  Cadru de la clip-shoot-the-dog

 21. În noaptea de Anul Nou din 2007, am vorbit la casa de țară a oligarhului rus Vladimir Potanin.
 22. Pentru această performanță, a primit 3 milioane de dolari.

  Vladimir Potanin

 23. A fost reținut în mod repetat din cauza problemelor legate de droguri: conducerea într-o stare de intoxicare și depozitare a marijuanei.
 24. George Michael 5

 25. În 2009, George Michael a întrerupt relațiile cu Kenny Goss. Cauza pauzei a fost cântăreața numită alcoolismul unui partener și problemele sale cu medicamentele.

 26. George Michael și Kenny Gloss

 27. În 2011, în timpul turneului său de concerte George Michael sa îmbolnăvit de o formă severă de pneumonie și se afla pe punctul de a muri.
 28. Există riscul ca cântăreața să-și piardă vocea. Cu toate acestea, el a recuperat și a continuat turneul.

  George Michael de pneumonie

 29. George Michael a fost prieten cu Elton John.

După moartea lui Michael în contul său, Elton John a scris:

"Sunt profund șocat. Mi-am pierdut iubitul meu prieten - un om de suflet bun și generos și un artist strălucit. Inima mea cu familia, prietenii și toți fanii "

Alte vedete și-au împărtășit sentimentele în legătură cu moartea cântărețului legendar.

Madonna a scris:

- Adio, prietene! Un alt mare artist ne lasă. Când se va încheia acest an groaznic?

Lindsay Lohan:

Dragostea mea. Sufletul și inima mea sunt cu tine și cu cei pe care i-ai iubit. Îți spun cu cuvintele tale frumoase: "Cred că ești uimitor." Tu ești prietenul meu care ar trebui să cânte la nunta mea ... Vom comunica mereu prin rugăciuni - acum ești îngerul meu. Te iubesc, dragă prietenă. Vă mulțumim că ați inspirat atât de mulți oameni. Angel ...

Robbie Williams:

"Dumnezeule, nu ... Te iubesc, George. Restul în pace "

Brian Adams:

"Nu pot să cred. Un artist incredibil și o persoană minunată, prea tânără pentru a ne părăsi "

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

45 − = 40