Gigi Hadid și Joe Jonas

Modelul popular Gigi Hadid, în ciuda vîrstei tinere, a decorat deja copertile versiunii lucioase britanice, americane si spaniole Vogue. În plus, a participat la spectacolele unor mărci precum Tom Ford, Balmain, Dolce Gabbana, Michael Kors. Fata a semnat un contract de cooperare pe termen lung cu compania de cosmetice Maybelline.

Joe Jonas este cântăreață, actor, dansator și muzician american. Anterior, a fost membru al unui grup creat de el și frații săi, numit Jonas Brothers. În 2013, trioul sa rupt, iar Joe însuși construise deja o carieră solo de succes. În ceea ce privește viața personală a unui om frumos, el este foarte activ. Tipul schimbă fetele de aspect de model ca mănușile și se simte destul de confortabil. Printre relațiile sale de profil se numără o poveste de dragoste cu faimoasa actriță și cântăreață Taylor Swift.

Gigi Hadid și Joe Jonas împreună

După o distrugere dureroasă, Gigi Hadid și Cody Simpson, pe care modelul le-a întâlnit de mai bine de doi ani, fata sa concentrat pe cariera ei. Cu toate acestea, fiecare persoană dorește o apropiere, o căldură, o tandrețe și o persoană apropiată. Joe Jonas, încă din vara anului 2014, sa despărțit de Blunda Eggenshwiler. Știrile pe care Gigi Hadid și Joe Jonas le întâlnesc s-au despărțit în presă la sfârșitul primăverii din 2015.

Apoi paparazzii au reușit să prindă un cuplu sărutat îndrăgostit pe străzile din Los Angeles. La început modelul a încercat să ascundă un roman nou și a susținut că Jonas era doar un bun prieten pentru ea. În rețelele sociale, fetița a scris că locuiesc în orașe diferite, dar când Joe sosește, ei nu se despart. Cu toate acestea, foarte curând Hadid a încetat să reziste și a început să răspândească imagini comune și romantice împreună cu cântăreața.

De ce s-au despărțit Gigi Hadid și Joe Jonas?

În ciuda faptului că imaginile din rețelele sociale au fost incredibil de emoționante, iar celebritățile păreau profunde îndrăgostite unul după celălalt, după cinci luni de relație pasională, Joe Jonas și Gigi Hadid s-au despărțit. Motivul oficial al întreruperii lor a fost nepotrivirea programelor de lucru și incapacitatea de a menține relații normale la distanță.

Cu toate acestea, există sugestii că motivul ar putea fi complet diferit. Faptul este că Gigi nu era îndrăgostit de Joe, dar, dimpotrivă, era o fată de vise pentru un tip și astfel a început să o preseze. Cântăreața era ca un model obsedat, care juca o glumă crudă cu el.

Gigi Hadid și Joe Jonas merg împreună Gigi Hadid și Joe Jonas merg într-o cafenea Gigi Hadid și Joe Jonas pe o plimbare romantică
Gigi Hadid și Joe Jonas la Disneyland Gigi Hadid și Joe Jonas în club Gigi Hadid și Joe Jonas pe covorul roșu
Gigi Hadid și Joe Jonas îmbrățișează Gigi Hadid și Joe Jonas sărut Gigi Hadid împreună cu tatăl său

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

79 + = 88