Jennifer Love Hewitt este grasă

Toate femeile visează să aibă forme perfecte precum cele ale celebrităților de la Hollywood. Dar și unele stele doresc acest lucru, deoarece nu își pot recâștiga parametrii ideali. Este foarte important ca muzicienii și actorii să se mențină în formă, deoarece depinde de faptul dacă publicul îi va adora și, prin urmare, dacă popularitatea va rămâne. Directorii nu se grăbesc să invite actori și actrițe care cântăresc peste 70 de kilograme pentru filmele lor. Eroul filmului ar trebui să fie perfect în totul. Desigur, acest lucru nu se aplică filmelor de comedie. Șocul pentru mulți a devenit o fotografie a lui Jennifer Love Hewitt, care a devenit grasă. Tabloidele mondiale au scris doar despre asta. Deci, pentru că actrița populară a fost mereu subțire și mică. Mulți oameni au stabilit întotdeauna ca exemplu și au considerat-o un model de frumusețe.

Din cauza a ceea ce Jennifer Love Hewitt a recuperat?

Actrita sa recuperat foarte mult dupa nasterea primului ei copil in 2013. A reușit să returneze formele anterioare pentru o perioadă scurtă de timp, după care a urmat următoarea sarcină, iar în vara lui 2015, Jennifer a născut un al doilea copil. Toate aceste evenimente sunt foarte fericite și fericite, numai după nașterea fiului ei, Love Hewitt a câștigat din nou în greutate și nu se grăbește să o abandoneze. Gros Jennifer Love Hewitt ispitește atât presa cât și publicul, dar actrița însăși reacționează foarte bine la toate frazele de chemare. Jenny este sigură că nu este grasă, iar toate formele ei dobândite îi adaugă feminitatea.

Chiar mai mult, într-unul dintre interviuri celebritatea a spus că pierderea rapidă în greutate nu este obiectivul său principal, dar nu a susținut că nu va intra în formă în viitor. Acum, tot timpul liber actrița îi dă copiilor și soției. Cel mai important lucru este că are o căsnicie fericită și copii sănătoși, iar greutatea în exces este ceva cu care poți să te lași la revedere dacă vrei. Aparent, o astfel de nevoie de Jennifer Love Hewitt încă.

Jennifer Love Hewitt într-un paro pe plajă Jolly Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt joacă tenis într-un costum de baie
Gravidă Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt vorbește la telefon Jennifer Love Hewitt merge cu un copil
Celulita Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt merge cu o prietena Jennifer Love Hewitt iese din mașină

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 1