Gwyneth Paltrow a vorbit despre cele mai vii romane cu Ben Affleck, Brad Pitt și Chris Martin

Interviul lui Gwyneth Paltrow pentru Sophia Amoruzo și podcastul Girlboss a provocat o mulțime de emoții conflictuale, de la invidie la simpatie! Nu este nici un secret faptul că zambet radiant al actriței captivat mulți bărbați, dar este legat de nici o grabă Romance, selectând cele mai bune și cele mai renumite! Jurnalist, Gwyneth a spus despre cele mai memorabile, de asteptare numele lui Ben Affleck, Joseph Fiennes, Brad Pitt și Chris Martin, și sincer a spus că romane sa încheiat vina ei și de auto-critica excesivă la tine!

Brad Pitt

Romantismul cu Pitt a început în 1995 când a fost filmat "Șapte", într-un an relația sa încălzit până la limită și au anunțat un angajament. Pregătirea pentru nuntă, pretențiile reciproce, munca, lipsa de experiență în construirea unei relații serioase au dus la o pauză în șase luni.

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Gwyneth Paltrow și Brad Pitt

Potrivit prietenilor săi, în special, actorul Morgan Freeman, în cazul în care cuplul a fost unul lângă altul, aerul este încălzit până la limita, toate simțit șocul de energie electrică.

Paltrow a mărturisit:

Nu am ascuns niciodată că nu am fost lipsită de atenția oamenilor, dar este un lucru de întâlnit, este altceva de a construi o relație serioasă! Eram îndrăgostit de Brad, bineînțeles! Era prea bun! Îmi pare rău că nu ne-am descurcat și că mi-am distrus sentimentele. Pot fi un prieten devotat, o fiică atentă și iubitoare, o mamă, o soră, dar vulnerabilitatea mea morbidă este capabilă să distrugă orice relație.

Ben Affleck și Joseph Fiennes

După separarea de Brad Pitt, în 1998, actrița a twirled romanul cu doi colegi, cu Ben Affleck si co-stele Joseph Fiennes pe platourile de filmare a imaginii „Shakespeare in Love.“ În dimineața zilei de fuga lui Ben în jocul de seară „în dragoste“, cu Joseph, ea a jucat sentimentele atât pentru bărbați, și nici o dublură în scene erotice alimentat doar pasiuni. După un timp, Ben a aflat despre romanul Gwyneth din lateral, a fost arătat cu amabilitate o fotografie a cuplurilor sărută în afara setului.

Gwyneth Paltrow și Ben Affleck

Gwyneth Paltrow și Ben Affleck

Rețineți că acum actrița nu-i place să vorbească despre Ben Affleck, dar mai devreme ea și-a permis să-și facă observații caustice în direcția lui. În show-ul lui Howard Stern, ea a observat că a fost "prea bună" pentru el, atunci că era ca un om "așa de așa". În ultimul interviu, ea a luat pentru relația lor alte cuvinte:

Nu am avut înțelegere reciprocă, legături spirituale puternice și aceasta este baza relațiilor de succes și fericite. Dacă nu puteți construi toate acestea, atunci nu văd nici un motiv să pretind succesul în viață.

Joseph Fiennes și Gwyneth Paltrow

Joseph Fiennes și Gwyneth Paltrow

Chris Martin

Relațiile cu muzicianul Chris Martin au condus, în 2003, la crearea unei familii și nașterea a doi copii într-o căsătorie. De 11 ani, actrita, a spus ea, a fost construirea unei familii și a privit cu vederea pe trădătorii soțului și solistului trupei Coldplay. În 2015, ea în cele din urmă a pus capăt, obosit de scandaluri.

A fost o relație dificilă, trebuia să-mi închid ochii mult, să mă ocup de a-mi construi o familie puternică.

Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Gwyneth Paltrow și Chris Martin

Brad Felchak

Romanul cu regizorul Brad Falchak a adus la viață Gwyneth Paltrow după un divorț dureros. Cuplul sa întâlnit pe platourile de filmare ale serialului de televiziune „The Losers“, în ciuda faptului că Gwyneth a avut un rol mic, ea a fost în măsură să atragă atenția Brad și să-l subjuge cu zâmbetul ei.

Experiență dureroasă, lecții de viață - toate acestea trebuiau să se întâmple în viață, așa că mi-am dat seama ce sunt. Cât de paradoxal este, ci de a fi o persoană fericită, trebuie să te iubești și să începi să-ți asculți dorințele.

Brad Falchak și Gwyneth Paltrow

Brad Falchak și Gwyneth Paltrow

După cum spun cei din interior, cuplul este fericit și angajat!

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 57 = 66