Charlie Sheen

După revelația de ieri a lui Charlie Sheen direct pe NBC, aproximativ o duzină de fostele sale iubitorii de gând să meargă la tribunal, scrie presa străină. Fost prietene acuză actorul că înainte de sex nu le-a spus despre infecția cu HIV.

Apocalipsa lui Charlie

17 decembrie Shin a venit la transferul de azi Matt Lauer și a spus că publicarea de publicare The Sun, care a declarat superstarul diagnosticat cu HIV, se spune despre el.

Potrivit artistului, el a decis cu privire la recunoașterea, după ascultarea o mulțime de zvonuri și afirmații care sunt false și a confirmat că el a fost bolnav timp de patru ani.

Actorul a subliniat că toate femeile cu care a avut relații sexuale știau despre statutul său HIV pozitiv.

Probleme cu legea

În conformitate cu legile în vigoare în California, un transportator cu HIV care știe despre infecția sa trebuie să-și informeze partenerul despre el dacă are de gând să facă sex cu el fără prezervativ.

În caz contrar, astfel de acțiuni sunt asimilate crimei și o persoană se confruntă cu o pedeapsă de închisoare de jumătate de an pentru fiecare episod.

procese

Cu toate acestea, așa cum spun mulți dintre prietenii lui Shina, el nu le-a spus despre boala fatală, ceea ce le-a periclitat viața și sănătatea.

Prostituatele și striperii, vor să-l învinovățească pe vedetă pentru violență sexuală, ascunderea faptului de boală, pentru a provoca suferințe morale. Ei s-au adresat avocaților și au început toate procedurile necesare.

Potrivit insiderului, în pat cu un actor iubitor din ultimii ani au vizitat cel puțin 200 de fete. Chiar și în conformitate cu estimările cele mai conservatoare, el se poate confrunta cu un termen de închisoare decent.

Charlie Sheen a venit la programul lui Matt Lauer Today, unde a declarat că sunt HIV-pozitiv Shin a spus că sa simțit rău acum patru ani Actorul a crezut că are cancer, însă verdictul medicilor sa dovedit a fi diferit.
Shin sa simțit mai bine după ce și-a spus diagnosticul? El susține că nu poate infecta unul dintre partenerii săi 10 stăpâni ai actorului urmează să depună un proces împotriva lui
Femeile îl acuză că nu le-a spus despre boala înaintea conului sexual Se confruntă cu șase luni de închisoare pentru fiecare caz penal În ultimii doi ani, actorul a înlocuit 200 de parteneri sexuali

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 5 = 1