Hugh Hefner și soția lui

Fondatorul și inspiratorul celei mai populare reviste Playboy pentru bărbați din lume nu se putea lăuda niciodată de castitate și de un comportament modest. Dimpotrivă, el a reușit să păstreze rolul bărbatului șocant și vântos până până de curând, și de fapt, în aprilie 2016, el va împlini 89 de ani!

Femeile lui Hugh Hefner

Prima soție a lui Hugh Hefner a fost Mildred Williams. În căsătorie, tinerii au intrat încă în 1949. Familia are doi copii. Apoi, Hugh a fost îndepărtat serios de activitatea de publicare și a studiat toate subtilitățile producției de publicații ale revistelor. În timpul căsătoriei, care a durat timp de 10 ani, nu se știa nimic despre trădarea lui Hugh, iar el însuși la acel moment nu a reprezentat prea mult interes pentru publicul larg.

Totul sa schimbat în 1953, când a fost lansată prima ediție a revistei Playboy. Editorul și fondatorul său, Hugh, primește o popularitate uriașă, este înconjurat de cele mai frumoase fete din America, înainte de a-și deschide noi oportunități. În 1959, Hugh Hefner divorțează prima soție și a fost licențiat de aproape treizeci de ani.

Prietene Hugh Hefner pentru această perioadă este un număr mare de actrițe și modele de novici. Noțiuni de bază pentru a-l cunoaște și a obține pe coperta Playboy sunet ca un bilet de noroc de mult spre faima. Cu toate acestea, în 1989, Hugh sa legat din nou de căsătorie cu modelul lui Kimberly Conrad.

Deși această uniune a durat mai mult de douăzeci de ani, dar de fapt cuplul nu a fost împreună din 1999. Hugh nu și-a putut restrânge furia, chiar și atunci când sa căsătorit și în ciuda celor doi copii pe care i le-a dat soția.

Imediat după separare, el începe să se întâlnească cu alte fete și îi invită să locuiască în conacul său. În anii diferiți trăiau un număr diferit de fete, mai ales modele noi. In curand incepe si reality show-ul Girls Next Door, care prezinta intreaga viata a locuitorilor conacului lui Hugh Hefner. De exemplu, în 2000, în casă există 7 fete cu vârsta cuprinsă între 18 și 28 de ani. Mai târziu, acest număr este redus la trei.

Cel mai adesea, Hugh Hefner este văzut la evenimente cu modele de Crystal Harris, precum și surori gemene Christina și Carissa Shannon. Fetele sunt considerate prieteni oficiali ai lui Hugh Hefner.

Hugh Hefner și a treia soție a lui

În 2009, Hugh a început un proces de divorț cu Kimberly Conrad, care până atunci a fost soția sa oficială. În același timp, condiția sa materială izbucnește la cusături, trebuie să vândă un conac de familie. Cu toate acestea, Hugh Hefner nici măcar nu se gândește la despărțire cu toate fetele lui. În 2012, se căsătorește pentru a treia oară la Crystal Harris, care este soția lui în acest moment.

Hugh Hefner Hugh Hefner și fetele lui Hugh Hefner a fondat revista Playboy
Hugh Hefner și prima sa soție, Mildred Williams Hugh Hefner și a doua soție a lui Kimberly Conrad a treia soție a lui Hugh Hefner, Crystal Harris
În același timp, până la 7 fete ar putea trăi în casa lui Hugh Hugh Hefner a început un spectacol despre viața din casă Hugh Hefner îi plăcea să se întâlnească cu mai multe fete în același timp

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 1