Hugh Jackman Cancer

În februarie 2016, steaua de la Hollywood, Hugh Jackman, a suferit oa cincia operație pentru cancerul de piele, informează ziarul britanic The Guardian. Despre faptul că Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer, a devenit cunoscut în 2013, când a prezentat în fotografia Instagram o tencuială adezivă pe față. În său Twitter, actorul a cerut fanilor să verifice în mod regulat sănătatea lor.

Hugh Jackman a fost diagnosticat cu cancer de piele

În toamna anului 2013, actorul, care strălucește în exterior cu sănătate și tărie, a apărut pe nasul unui mol mic, dar el nu a acordat nici o importanță pentru el. Locul a fost atât de mic, încât a fost observat doar de artistul de make-up în timp ce lucra la următorul film. Dar soția lui Hugh Jackman, Debbora-Lee Furness (actriță, producător și director australian), a insistat să meargă la doctor.

"Deb mi-a spus să verific pata pe nas. Băieți, avea dreptate! Am o celula bazala. Nu urmați exemplul meu rău. Verificați la timp ", - a scris despre acest actor de pe Twitter.

Hugh Jackman suferă de cancer de piele

După ce Hugh Jackman a fost diagnosticat de două ori cu cancer de piele, se părea că totul sa terminat, dar în curând paparazzii iarăși au observat din nou actorul cu tencuială pe față în timp ce mergea cu un câine în Manhattan. Jackman în mod clar nu a vrut să discute despre situația cu jurnaliștii - a pus în grabă hota și a pus ochelari de soare. Dar în curând oamenii din mediul actorului au spus că Hugh Jackman are din nou cancer. Și de data aceasta tumora a apărut brusc și a crescut literalmente într-o săptămână.

Într-unul dintre interviuri, actorul a recunoscut că înțelege ce are de-a face și este gata pentru faptul că boala se poate întoarce de mai multe ori, de aceea își verifică sănătatea de 4 ori pe an. La începutul anului 2016, presa scrisă a raportat o altă veste că cancerul de piele se întorsese la Hugh Jackman pentru a cincea oară.

Carcinomul bazocelular este unul dintre cele mai "inofensive" tipuri de cancer. El rareori dă metastaze și este vindecat în 90% din cazuri (cu condiția ca acesta să fie chemat la un medic în timp util). Hugh Jackman nu se plictisește să ceară oamenilor să fie mai atenți la ei înșiși și să folosească o cremă protectoare (și nu numai vara) și chiar produce o linie de protecție solară, cu poziția principală în care este luată cu mijloace pentru pielea bebelușului.

Și în toamna lui 2014, actorul a luat parte la o mulțime de operații în sprijinul luptei împotriva cancerului testicular.

Hugh Jackman pare mereu sănătos și puternic Hugh Jackman cu soția lui Hugh Jackman verifică starea de sănătate la fiecare trei luni
Iată ce se poate întâmpla dacă nu utilizați protecția solară, - scrie în Twitter Cel de-al treilea caz de cancer din Hugh Jackman suspecta paparazzi Hugh Jackman a suferit deja 5 operații pe piele
Hugh Jackman își dă seama că boala se poate întoarce în orice moment Hugh Jackman a lansat o linie de protecție solară Hugh Jackman pe o mulțime flash în sprijinul luptei împotriva cancerului testicular

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

61 + = 67