Copilul Jude Lowe și fosta lui prietena Catherine Harding

Actorii frumoși și talentați pot fi, de asemenea, părinți minunați! Vrei dovada? Vă rog: faimosul actor britanic Jude Law, renumit pentru rolurile sale în filmele "Talentați domnul Ripley" și "Sherlock Holmes", poate susține în siguranță titlul de tată erou!

În martie 2015, sa născut al cincilea copil, fiica lui Ada. Mama ei este o cântăreață britanică, Catherine Harding.
În plus față de micul actor al lui Ada, actorul are trei copii de la fosta soție a actriței britanice Sadie Frost și fiica ei din romanul cu modelul Samantha Burke.

Jude Law: cu cât sunt mai mulți copii, cu atât mai bine!

Relația dintre actor și vocalistul de început, Miss Harding, a fost foarte scurtă, dar Jude Law este foarte fericit că are un alt copil. El a declarat că nu a renunțat la îndatoririle tatălui său în ceea ce privește Ada.

Reamintim că la momentul nașterii celui de-al cincilea copil, povestea dintre Lowe și Harding sa încheiat.

Cântăreața cu câteva zile în urmă a prezentat în Instagram niște poze amuzante ale copilului. Cu ochiul liber poți vedea cum arată ca tatăl ei. Catherine a observat că caracterul Ada de jumătate de ani seamănă în mod clar cu comportamentul lui Iuda Lowe!

Jude Law și Catherine Harding Catherine Harding cu un copil Catherine Harding și Ada
Copilul Jude Law și Catherine Harding Fiica lui Jude Law și fosta lui prietena Catherine Harding Ada este fiica legii lui Iuda și fostul său iubită Catherine Harding

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

69 + = 76