În spatele măștii de succes Rihanna ascunde gânduri de iubire și de maternitate | hounslowtw3.net

În spatele măștii de succes Rihanna ascunde gânduri de iubire și de maternitate

În spatele mascului de succes, Rihanna ascunde gândurile iubirii și maternității

Rețeaua a apărut deja coperta camerelor iunie Vogue și un fragment dintr-un interviu sincer cu Rihanna, cântăreața în vârstă de 30 de ani, au împărtășit experiențele sale personale, a vorbit despre pierderea fratelui său, iubitul milionar și ex-iubit, și că este timpul să se gândească la maternitate! Conversația a fost foarte intensă, pentru că în afară de revelații spirituale, cantareata a participat la photoset și chiar împușcat un clip video în care ea arată cum să se aplice produselor cosmetice pe piele.

Acoperă numărul nou

Acoperă numărul nou

Despre viața privată

Viața personală a lui Rihanna a fost mult timp obiect de atenție deosebită din partea paparazzilor și fanilor. Pana in prezent, se stie ca cantareata intr-o relatie romantica cu Hassan Jameel, un om de afaceri si milionar din Arabia Saudita. Cuplul se protejează maxim de interferențe prin curiozitate și chiar și pentru Vogue, fără excepție. Desi intre cuvintele, Rihanna a spus:

"În relația mea anterioară, m-am simțit mereu vinovat. Pentru faptul că o mulțime de timp dau unei persoane sau invers, mă imers în mod complet în procesul de lucru. Acum sunt într-o relație armonioasă, prietenul meu mă inspiră și mă sprijină ".

Jurnaliștii de tip tabloid nu au putut să-l întrebe pe Rihanna despre relația cu Drake. Mai întâi au existat mărturii de iubire veșnică pe scena MTV Video Music Awards în 2016, apoi bătăi și interzicerea instanței de a aborda cântăreața, ce sa schimbat?

"Suntem străini față de ceilalți oameni. Nu inamici sau prieteni. "

Drake și Rihanna

Drake și Rihanna

Despre maternitate și șanse de înghețare a ouălor

În ultimul an cântăreața a fost în mod repetat atribuită sarcinii din cauza salturilor în greutate și a dragostei pentru îmbrăcăminte voluminoasă, ce crede Rihanna despre asta? Cântăreața răspunde într-un mod sarcastic și admite că acum se concentrează asupra relațiilor de carieră și personale, nu asupra copiilor:

"M-am săturat de această întrebare și am început să mă întreb, poate că e timpul să vă îngrijorați și să înghețați ouăle?"

Recunoastem ca Rihanna are acum un maxim de cariera, isi promoveaza brandul, calatoreste, inregistreaza un album si a gasit recent un barbat care o adora. Merită să te grăbești? Potrivit cântăreței, ea se concentrează acum pe crearea unor relații puternice, dar este prea devreme să vorbim despre căsătorie și nașterea unui copil.

Photoset pentru revista de moda

Photoset pentru revista de moda

Despre figura și dragostea pentru tine

Fanii cântăreței au observat că Rihanna și-a revenit semnificativ, iar dragostea de lucruri tridimensionale, cu o reducere complexă, a adăugat o imagine mai grea. Rihanna însăși este foarte mulțumită de aspectul ei și nu vede o problemă:

"Mă simt confortabil, și acesta este principalul lucru! Mă simt sexy, încrezător și nu urmăresc parametrii modelelor Victoria's Secret. De ce? Îmi accept figura și mă simt încrezător în haine de tranșee diferite și în lenjerie sinceră! Trebuie să fiu capabil să fiu obiectiv, știu propriile merite și dezavantaje ale figurii.

Despre pierderea celor dragi

În ultimul Crăciun, Rihanna și-a pierdut vărul. Amintiți-vă, tânărul a fost ucis în timpul unui schimb de focuri în Barbados. Cel mai teribil lucru din această poveste pentru cântăreț a fost că s-au văzut reciproc în ajun și au comunicat:

"Această poveste ma făcut să îmi reconsiderăm viziunea asupra vieții. Am vorbit noaptea trecută și în cele din urmă l-am îmbrățișat ... Acum, asta e ritualul meu, vă îmbrățișăm la revedere, pentru că mâine nu poate fi. A fost cea mai dificilă lecție din viață: să nu amânați nimic pentru ziua de mâine, nu așteptați să spuneți ceva de valoare unei persoane apropiate ".

Și, așa cum am spus la început, Rihanna a fost fotografiat pentru Vogue frumusete-role, în cazul în care acesta este prezentat fanilor și cititorii de luciu de moda cum o face machiaj. Împărtășim cu dvs. acum:

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

65 + = 74

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: