Gigi Hadid greutate înălțime

Cariera modelului american Gigi Hadid câștigă impuls. Ea a apărut deja pe podiumurile aproape tuturor brandurilor de modă cele mai faimoase, a semnat un contract permanent cu Victoria's Secret și, de asemenea, a devenit fața mirosului de la marca Tom Ford.

Carieră Gigi Hadid

Acum, cariera modelului se dezvoltă foarte rapid, dar primul pas pe calea către modelul mondial pe care Giji la avut când avea doar doi ani. Apoi, ea a participat pentru prima dată la tragerea la modă a colecției de copii Guess. Iar Guess a devenit ulterior unul dintre primii care a invitat-o ​​pe Gigi ca model atunci când și-a început cariera în 2012.

Acum, Gigi are o mulțime de împușcături de modă, mai multe contracte serioase, spectacole de mărci precum DG, Chanel, Victoria's Secret, Jean Paul Gaultier și multe altele. Unul dintre principalele roluri în acest succes a fost jucat de aspectul uimitor al fetei. Gigi a apărut pe coperțile mai multor reviste de modă autoritare, în plus, ea a jucat pentru două publicații anuale celebre, producția fiind un adevărat eveniment în lumea modei. Primul este calendarul anual Pirelli, la care participă cei mai eminenți fotografi și stilisti, precum și modele și actrițe cu o personalitate distinctă. Invitația de a deveni un calendar eroina Gigi Hadid a câștigat în 2014, și partenerii săi în site-ul a devenit una dintre cele mai renumite și talentați de modă-fotografi Steven Meisel, și nu mai puțin de jurnalist stelare și editor Carine Roitfeld. A doua ediție este ediția anuală specială de costume de baie ilustrate sportive. Se crede că numai cele mai frumoase și mai populare modele ale anului intră pe paginile sale. Unul dintre aceștia în 2015 era Gigi Hadid. Ea a prezentat mai multe imagini în costume de baie.

Creștere, greutate și alți parametri Gigi Hadid

Mulți designeri și fotografi subliniază faptul că apariția lui Gigi Hadid este o combinație destul de rară. Are o frumoasă, cu trăsăturile potrivite, o față blândă. Ochii sunt verzui-albastru. În plus, o fată blondă de natură, și figura ei arată atât fragil și sportiv.

Înălțimea lui Gigi Hadid este de 178 cm, iar greutatea ei este de numai 53 kg. Figura lui Gigi Hadid se caracterizează prin următorii parametri: piept - 86 cm, talie - 65 cm, șolduri - 88 cm.

Gigi Hadid model Gigi Hadid Gigi Hadid are o față foarte frumoasă și expresivă
Gigi Hadid participă activ la multe campanii publicitare Gigi Hadid într-un costum de baie Gigi Hadid a participat la spectacolul Victoria's Secret
creșterea lui Gigi Hadid 178 cm greutate Gigi Hadid 53 kg Parametrii lui Gigi Hadid 86-65-89

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

3 + 5 =