înălțimea și greutatea lui Kristen Stewart

Actrița de la Hollywood Kristen James Stewart sa născut în Los Angeles, California, la 9 aprilie 1990. Pentru prima dată pe scenă, Stewart a ieșit ca o școală. Fata juca într-un decor de Crăciun. Atunci a devenit interesată de actorie. După aceasta, începând cu vârsta de 8 ani, a participat la diferite audiții pentru participarea la filme, emisiuni TV și emisiuni TV. Succesul real și popularitatea mondială a actritei au reușit să ajungă după rolul din filmul "Twilight", unde a jucat personajul principal numit Bella Swan. După lansarea sagii de vampiri, Kristen sa trezit cu o adevărată stea.

Aspectul frumos este cheia succesului

După aceasta, a fost invitată să participe la o varietate de filme populare și de rating. O astfel de atenție de la multe mii de fani pentru actrita nu se potriveste, dar aceasta este taxa pentru faima. Fanii vor să știe aproape totul la detalii mici despre idolul lor. Deci, un subiect destul de popular pentru discuție sunt parametrii figurii lui Kristen Stewart, pe care mulți o consideră ideală.

Creșterea lui Kristen Stewart este de 168 de centimetri. Cu toate acestea, în unele interviuri, însăși celebritatea a susținut că înălțimea ei era de 165 de centimetri. Greutatea lui Kristen Stewart este de 54 de kilograme. Potrivit actritei în sine, el rareori trece pentru o marcă de 50 de kilograme. Parametrii figurinei actritei:

  • piept - 84 centimetri;
  • talie - 60 centimetri;
  • șolduri - 87 centimetri.

Judecând după cifrele date, este posibil să spunem cu încredere că formele lui Kristen Stewart sunt într-adevăr foarte apropiate de parametrii modelului. Pentru a-și menține ponderea în normă, actrița nu se așează pe anumite diete speciale. Pur și simplu minimizează consumul de făină, alimente dulci și grase. Celebritatea practic nu intră în sport. Fata are un program atât de strâns de lucru încât uneori chiar are timp să mănânce. Poate că de aceea înălțimea și greutatea lui Kristen Stewart sunt atât de perfecte.

Aspectul lui Kristen Stewart Kristen Stewart într-un costum de baie Kristen Stewart la emisiuni TV
Kristen Stewart în îmbrăcăminte sinceră Kristen Stewart la Full Height Kristen Stewart la ceremonia de premiere
Kristen Stewart și Taylor Lautner Kristen Stewart și Charlize Theron Kristen Stewart, Robert Pattinson și Taylor Lautner

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

2 + 6 =