Lana Del Rei Greutate de creștere

În lumea controversată de show-biz, multe fashioniste și pictogramele de stil se străduiesc să mențină o figură grațioasă subțire de debilitante diete, sport istovitoare și pur și simplu de post. Lana Del Rei Greutate de creștere

În lumea controversată de show-biz, multe fashioniste și pictogramele de stil se străduiesc să mențină o figură grațioasă subțire de debilitante diete, sport istovitoare și pur și simplu de post. Cu toate acestea, există și cei care, pentru a spune ușor, nu le pasă de cerințele stilistului. Una dintre acestea este un talentat Cantareata si compozitoare americana Lana Del Rey, a cărui parametri cifrele par să fie mai preocupați de mass-media decât fata însăși. Potrivit starului tânăr, ea a fost întotdeauna mai preocupată de problema a ceea ce ar mânca azi decât de a pierde câteva kilograme. Cu toate acestea, Lana Del Rey seducătoare și sexy nu diferă prea mult. Ea își poate permite un bikini de costume de baie, pantaloni scurți și rochii cu o tăietură înaltă la șold.

Înălțimea lui Lana Del Rey este de 169 de centimetri, iar greutatea este de 57 kilograme. Cu astfel de parametri, cântăreața nu este complet proporțională. Ea are prima dimensiune a sânului, dar în același timp are șolduri destul de largi și picioare înguste. Trebuie să îi acordăm un omagiu Lanei, având în vedere că burta ei este întotdeauna plată și strânsă. Steaua susține că nu acordă prea multă atenție corpului său, dar modul activ de viață pentru ea este totul.

Cifra lui Lana Del Rey

Hainele preferate ale dansatorului american sunt blugi. Cu toate acestea, cu înălțimea, greutatea și alți parametri ai figurii, Lana Del Rey ascunde o constituție destul de elegantă. Când tânăra vedetă vine pe covorul roșu în rochie de seară la podea, nu poți lua ochii de pe fata, de unde și respiră feminitatea, sensibilitate, atractiv. Probabil nu este un gust și un sens foarte bun al stilului tânărului cântăreț și influențează alegerea dulapului, care subliniază doar tipul de figura unui măr.

Nu e de mirare că ei spun că Lana va scoate în curând șocanta Lady Gaga în fundal.

Lana Del Rey la Premiile Brit Awards 2013 Lana Del Rey la filmarea din Los Angeles Lana Del Rey cu logodnica ei, Barry James O'Neill

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

68 + = 74