Insarcinata Irina Sheik a incetat sa-si ascunda burta

Se pare că steaua de 30 de ani a podiumului, modelul rus Irina Sheik, poate fi felicitată pentru mult așteptata sarcină. A doua zi a apărut la o petrecere stilistă Edward Anninful, care a avut loc la Londra, într-o rochie deschisă. Faptul că burtica rotunjită a lui Irina și chipul și chipul deveneau mai feminine putea fi văzută cu ochiul liber.

Ventilatoarele sunt foarte fericite pentru Shake

La eveniment, modelul a venit într-o rochie neagră de lungime medie, cu un gât profund și draperii în abdomen. În toate fotografiile, unde Irina este prezentă în conacul Aninful, ea arată ca o femeie însărcinată. Cu toate acestea, rețeaua a obținut o fotografie de pe strada, unde a fost sigilată cu agentul ei și cu un partener pentru această seară, Ali Kavusi, pe care Irina nu avea o burtă atât de mare. În ciuda unei astfel de diferențe în figura, fanii încă au decis să îl felicite pe Shake pentru sarcină: "Mi se pare, sau dacă Irina are într-adevăr o burtă rotundă? Felicitări! "," Sarcina este bine. Ira - o adevarata zeita! ", Judecand dupa poze, Irina este insarcinata. Fericire și sănătate pentru ea! ", Etc.

În plus față de exclamațiile entuziaste adresate șeicului de la fani, un interviu cu un prieten de frumusețe rus a apărut într-una din publicațiile străine, în care au fost următoarele cuvinte:

"Irina a visat mult timp despre un copil. Pentru a spune despre adevărul despre sarcină sau nu, încă nu pot. În curând totul va fi cunoscut. Vă pot asigura că Irina este foarte fericită chiar acum. Fața ei reflectă starea ei interioară, care citește pacea și liniștea. "

Și cine este tatăl copilului?

După cum știe toată lumea, Shake este necăsătorit și mulți fani și jurnaliști au o întrebare: "Și cine este tatăl copilului?" Ar fi logic să presupunem că acest Shake preaiubit, actorul și starul de la Hollywood Bradley Cooper, doar Irina și Bradley nu au apărut împreună în public timp de câteva luni. Apropo, la un banchet la Edward Enninfull Shake a venit, de asemenea, fără Cooper. Mulți speră că Bradley este prea ocupat, pentru că a mărturisit în mod repetat în interviurile sale dragostea modelului și a spus următoarele fraze:

"Dacă Ira devine gravidă, atunci mă voi căsători cu siguranță. Adevărat, acesta va fi după nașterea copilului. Apropo, mama mea ar fi fericită dacă s-ar fi întâmplat.

Oricare ar fi spus actorul, mulți admiratori ai lui Irina au observat, aruncându-și paginile pe rețelele sociale, că modelul apare din ce în ce mai mult în imaginile din brațele unui om necunoscut. După cum a devenit mai târziu cunoscut, a fost fotograf Mert Alas. În ultima fotografie făcută pe una dintre plaje, Mert nu doar îmbrățișează Irina, ci și își lovește sânii.

Irina Sheik la petrecerea lui Edward Anninful din Londra Irina Sheik cu prietena ei și colega Lara Stone Irina nu-și ascunde formele schimbate
Irina Șeică c Edward Anninfull și modelul Erin O'Коннор Irina Sheik cu partenerul ei și agentul Ali Kavoussi Irina a fost creditată în mod repetat cu sarcină
Cooper a recunoscut că, împreună cu Shake, se vor căsători după nașterea copilului Mama Bradley Cooper ar fi încântată dacă Irina îi dă copilului Irina cu fotograful Mert Alas

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

97 − 91 =