Introducerea noii "cea mai frumoasă fată a planetei". Și aceasta este încă o femeie rusă!

Evaluarea celor mai frumoși copii ai planetei a fost alimentată de o altă femeie rusă. De data aceasta a devenit un pic Anastasia Knyazeva. Nastia de 6 ani are minunate ochi albaștri, o față de papusa frumoasă și un păr luxos.

cea mai frumoasă fată
Nasiya Knyazeva
Anastasia Knyazeva

Fata a devenit un supermodel real în lumea modei pentru copii și a câștigat faima chiar și în afara Rusiei. În cei 6 ani, Anastasia a reușit să semneze contracte cu o bună duzină de mărci și să participe la o serie de sesiuni foto. Primul val de popularitate a acoperit copilul după publicitatea magazinelor "Kangaroo". Apoi bannerele cu fața ei frumoasă erau atârnate peste tot în Rusia.

Anastasia Knyazeva
Anastasia Knyazeva

Anastasia sa născut la 1 iulie 2011 în capitala rusă. Mama ei, Anna, un fost model, a fotografiat fiica ei frumoasă într-o agenție de modelare, iar la vârsta de trei ani, Nastia a început să lucreze. Popularitatea fetei crește în fiecare zi. În contul ei din Instagram, care este condusă de mama lui Anna, au fost deja semnate peste 500 de mii de persoane. Copil cunoscut, și în străinătate, unde tabloidele lumii i-au porecit deja "cea mai frumoasă fată din lume".

Anastasia Knyazeva5
Nastya

Nastya trebuie să acorde mult timp muncii sale, dar mama ei asigură că copilul trăiește împușcături destul de calm, în plus, Nastya îi place să comunice cu alte modele de copii. În timpul liber, fata îi place să cânte și să sculpteze din plasticină.

Nastya
Nastya
cea mai frumoasă fată

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 3 = 2