Interviu exclusiv din partea lui Kara Delevin: “Ce se află în spatele măștii de încredere?”

Interviu exclusiv din partea lui Kara Delevin:

Este greu de crezut, dar aproape fiecare supermodel admite in incertitudinea sa in tinerete, numai din cauza perseverentei si a auto-imbunatatirii, au obtinut un succes nebun. Kara Dellevin a dat un interviu exclusiv tabloidei The Edit și a vorbit despre adolescență și despre gândurile suicidare și depresive.

Kara Delevin

Pentru filmare, editorii au preluat modele de haine rezervate și foarte elegante cu note negre și argintii în hainele lor. Nu provocări, ci doar un accent pe persoana și conținutul conversației.

pedeapsă

Kara dă impresia unei persoane vesele și deschise, numai pentru paparazzi obsedați face excepție și se oprește de la împușcare. Jurnalistul tabloidului a întrebat cum sa întâmplat formarea viitorului model:

"Îmi amintesc abia adolescența, m-am urât, m-am simțit constant deprimat și deprimat. Audierea criticilor sau un comentariu în adresa mea, m-am gândit mult timp, uneori obsedat de cuvinte individuale. M-am urât pentru acest interes propriu și nu am înțeles cum să iasă din acest stat. Am vrut doar să termin această viață mai repede. "

Kara este înclinată spre autocritică rigidă

Potrivit lui Kara, ea nu știa la cine să se întoarcă pentru sfaturi și ajutor, nimeni nu a luat-o în serios, toate se referă la vârsta și emoționalitatea fetei:

"Nimeni nu ma perceput, plângerile mele despre depresie au fost considerate proaste. Toată lumea a crezut că ar trebui să fiu fericită, pentru că am o carieră de succes și toate ușile lumii modei sunt deschise pentru mine. Din păcate, nu totul depinde de succesul din cariera ta. Am încercat mult timp să mă adaptez la ideea că totul este bine și ar trebui să-l apreciez, dar a fost dificil ".

Modelele au luat comenzi restrânse

Modelul a recunoscut că din starea depresivă a reușit să iasă afară:

"De multă vreme n-am putut ieși din acest stat. Da, erau alături de mine prieteni, dar nu puteam să-mi aduc simțuri decât datorită mea și reflecții asupra a ceea ce se întâmpla în viața mea. Acum nu-mi deranjez prietenii vorbind despre cum mă simt prost, râzând la fraza: "Sunt foarte nebun, nu înțelegi". Poate că e prost și trebuie să înveți să ai încredere în ceilalți. Vreau să învăț să fiu fericit, datorită resurselor mele interne ".

Modelul este din ce în ce mai mult de acord cu fotografiile

Rețineți că modelul sa schimbat dramatic în ultimii ani, înțelege că lumea modei nu este limita capacităților sale și încearcă să se auto-actualizeze în cinematografie și muzică.

Modelul prețuiește foarte mult prietenia

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 1 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: