Ivan Reon și Alfie Allen

Una dintre cele mai vorbit despre știri de primăvară 2016, în care actorii implicați Cult TV seria „Game of Thrones“ a devenit sarutul lui Ivan Rheon și Alfie Allen.

Alfie Allen și Ivan Rehn se întâlnesc?

Incidentul a avut loc la spectacol seara, Jimmy Kimmel, care este vizitat de mulți actori și cântăreți, în special în timpul campaniilor promoționale în sprijinul lansarea noului film, serie sau un album muzical al sezonului. Alfie Allen și Iwan Rheon au fost invitați la site-ul arată ca o castă în al șaselea sezon al „Game of Thrones“, care trebuia să înceapă, după o perioadă scurtă de timp după lansarea programului. Alfie Allen și Ivan Rehn au dat interviului interviul, care a atins relația personajelor tinerilor. Conform poveștii, Ramsay de zăpadă Bolton (Iwan Rheon) - criminal sadică crud și dominator, care a rafinat pentru o lungă perioadă de timp a face haz de prizonier său și fostul inamic Greydzhoem Theon (Alfie Allen), de rupere voința lui și căutând supunere deplină.

În timpul conversației, tinerii au spus că, în contrast cu ceea ce vede spectatorul pe ecran, în viața reală relația lor este foarte caldă și prietenoasă. Și pentru a confirma această afirmație, Ivan Reon și Alfie Allen au sărutat, ceea ce a devenit motivul zvonului despre romanul actorilor.

Viața personală a lui Alfie Allen și a lui Ivan Rheon

Înainte de acest eveniment, Alfie Allen a fost considerat un susținător al orientării heterosexuale. Deci, în 2010 a fost angajat în Jamie Winston. Logodna a durat câțiva ani, dar înainte de nuntă problema nu sa întâmplat niciodată și cuplul sa despărțit. De asemenea, atribuită lui Alfie Allen este o poveste de dragoste cu Awona Elizabeth. Pentru fanii talentului și aspectului tânărului actor, un sărut cu Ivan Reon a devenit o senzație reală neplăcută. Acum, mulți bănuiți nu numai că Alfie Allen - gay, dar colegul său de pe site-ul legat nu numai de prietenie.

Dar faptul că Ivan Rehn se poate dovedi a fi un homosexual, zvonurile au fost de mult timp. Acest lucru se datorează secretului extrem al actorului în toate aspectele legate de viața lui personală. Deci, nu se știe despre nici o fată cu care actorul ar merge la întâlniri, și cu atât mai mult a avut o relație pe termen lung. Lipsa de informație nu a putut ajuta, dar a alerta fanii actorului, pentru că are un aspect foarte expresiv și memorabil. După sărutarea transferului, Ivan a confirmat parțial zvonurile despre el.

actorul Alfie Allen actorul Ivan Rehn în viață Alfie Allen și Ivan Rehn sunt prieteni buni
Alfie Allen ca Theon Greyjoy în jocul de tronuri, Ivan Rehn joacă rolul lui Ramsey Bolton există zvonuri că Ivan și Alfie se întâlnesc
crud și nemilos Ramsey - unul dintre cele mai stralucitoare personaje ale seriei pe complotul serialului Theon - unul dintre captivii lui Ramsey sarutul lui Ivan Rehon si Alfie Allen la spectacolul de noapte

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

55 − = 45