Jacqueline Murdoch

Cuplul Murdoch a sosit în Statele Unite în 1920. Familia sa stabilit în Harlem, unde copiii lor, inclusiv Jacqueline Murdoch, și-au petrecut copilăria și tineretul. Fata a visat să devină dansatoare, dar părinții ei nu au fost de acord cu alegerea fiicei ei. A fost mai înțelept să-și câștige existența, alegând o carieră ca secretar. Dar acest drum în anii '40 ai secolului trecut nu a promis succesul unei fete negre.

Între timp, lumea dansului a fost chemată de Jacqueline: prima ei profesoară în acest domeniu a fost un tânăr care a fost angajat cu ea în salonul de la casa părintească. De atunci, cuplul nu a ratat sala de bal din Harlem.

Dar partenerul a plecat în Europa și Jacqueline a rămas singur cu visul ei fără instruire și participare. Vroia să plece la Paris, dar nu putea să-și lase familia, din moment ce era cea mai tânără dintre cele trei surori și dragă părinților ei.

A continuat să danseze în teatrul Apollo, iar viața a continuat ca de obicei: Jacqueline Murdoch sa căsătorit și a dat naștere la doi copii. Când sa despărțit căsnicia, a obținut un post de secretar la Universitatea din New York. Ziua era ocupată cu treburile oficiale, iar seara studiau.

Felul în care Jacqueline Murdoch se află în afacerea de modelare

Jacqueline Murdoch a devenit o modă pasională pentru hainele elegante. Își aduce aminte că în casa părinților era o mașină de cusut Singer, iar mama ei a făcut primul costum memorabil. La vârsta de 13 ani, fata era deja inteligentă într-o rochie șic, care avea un decolteu decorat cu dantelă. Jacqueline a iubit lucruri stilate din zilele în care a admirat vedetele cinematografelor din anii '30 și '40.

Fata a dorit întotdeauna să reprezinte haine elegante, dar lumea a recunoscut modelul lui Jacqueline Murdoch când avea 82 de ani. Brandul Lanvin a invitat-o ​​să participe la show-ul de modă. Acest lucru sa întâmplat cu ajutorul autorului blogului de modă al lui Seth Cohen. A văzut femeia spectaculoasă pe stradă, cu permisiunea ei, a făcut fotografii și le-a arătat agenților de turnare de la Lanvin.

Jacqueline Murdoch cu un tânăr care a învățat-o să danseze Jacqueline Murdoch prezintă haine elegante Jacqueline Murdoch nu părăsi orele de dans
Jacqueline Murdoch în casa ei Jacqueline Murdoch într-o rochie neagră elegantă Jacqueline Murdoch într-o haină șic burgundă
Jacqueline Murdoch și la 82 își pot permite să poarte rochii de decolteu Jacqueline Murdoch pe strada New York Jacqueline Murdoch prezintă în rochie albă

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

51 − 42 =