James Franco și Lana Del Rey

James Franco și în jurul valorii de Lana Del Rey a fost mult timp o mulțime de zvonuri: că acestea sunt creditate cu o afacere pasionat, apoi ia în considerare de rupere în sus cauza lui James Lana Barry James O'Neill, apoi se căsătorească cu un cuplu. Franco doar admira Lana Del Rey și intrigă publicul, stabilind fotografii comune cu cântăreața. Cu toate acestea, relația lor nu depășește limitele prieteniilor.

lucru în comun

Actorul vin mereu cu noi modalități de colaborare. De exemplu, acum un an a început să scrie o carte despre Lana cu titlul interesant "The Other Side: Conversații reale și fictive cu Lana Del Rei".

"Am vrut doar să o interviu pentru o carte și ea a sugerat pur și simplu să scrie despre ea, așa cum o văd, și să nu scriu cuvintele ei", spune Franco. El chiar a co-autor al celebrului scriitor David Shields.

După epicul cu cartea, James Franco a vizitat o idee mult mai interesantă. A decis sa faca un film cu Lana Del Rei. Într-un interviu cu revista V, el a spus: „Lana trăiește în lucrarea sa, iar când coboară din cer pe pământ pentru interviu merge ceva de neînțeles, ca și în cazul în care ea nu a fost făcută pentru această lume. Ea sa născut să trăiască într-o lume creată independent. Este una dintre acele persoane care sunt dezamăgite de realitatea obiectivă și sunt forțate să își creeze propria lume. Așa că lasă-o să trăiască în ea. Și, după ce a înțeles că foarte puțini oameni o înțeleg în această viață, el a spus despre film: "Are ideea unui film. Și vreau să-l împușc, pentru că îmi amintește de dramă "Sunset Boulevard". Femeia este singură într-o casă mare din Los Angeles. Nu vrea să-și părăsească zidurile. Iar ea începe să se înnebunească, are o paranoică, pentru că ea se uită tot timpul la niște oameni. Chiar și în casa ei. Acesta este un film minunat în stilul artei, care sa născut în capul Lanei. Această poveste este despre ea și, în același timp, nu despre ea. Ca muzica ei. "

Pentru James Franco, Lana Del Rei nu este doar un prieten, ea este muza sa care inspiră și îi dă emoțiile potrivite - acest lucru este rar întâlnit. A spus odată: "Lana a devenit prietena mea. Când îi urmăresc videoclipurile, când ascult melodiile, îmi amintește de tot ce-mi place atât de mult în Los Angeles ".

Evenimentul extrem pe care James Franco la socat pe abonații săi în Instagram a fost reîncarnarea sa la Lana. Actorul, în consecință, a purtat o perucă, ochelari de culoare roz și o coroană de flori roz, caracteristice Lanei. Imaginea a devenit foarte populară, câștigând aproximativ 200 de mii de persoane. Cu toate acestea, după cum a fost tratat de către cantareată, istoria este tăcută.

Lana Del Rey cu Barry James O'нилом Lana Del Rey pentru luciu James Franco pentru luciu
Prietenii lui James Franco și Lana Del Rey James Franco și Lana Del Rey pe plaja din Rocaway Beach James Franco și Lana Del Rey împreună cu echipa creatoare de pe platou
James Franco, cu o carte despre Lana Del Rey Lana Del Rei - cantareata si muse Reîncarnarea în Lana Del Rey

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 74 = 84