Janice Dickinson în tinerețe

În tinerețe, modelul lui Janice Dickinson, a cărui biografie este plină de fapte vii, nu a fost mai puțin cunoscută decât astăzi. O femeie de șaizeci de ani, care se poziționează ca primul supermodel mondial, este împușcată în diverse serii de televiziune și participă la spectacol. Ca și în tinerețe, Janice Dickinson continuă să șocheze oamenii din jurul ei cu acțiuni îndrăznețe.

Fapte din biografie

Janice sa născut în 1955 în Brooklyn, în familia Polka și Belarus. Familia viitorului podium a fost slabă. În plus, un tată care a servit în flăcări a ridicat adesea mâna mamei sale, care nu și-a putut proteja singură fiica sau cele patru fiice ale ei. Într-una din autobiografiile ei, Janice a scris că tatăl ei a violat atât sora ei de cinci ani, cât și ea, la vârsta de nouă ani.

În așteptarea absolvirii, tânără și încrezătoare în sine, Janice Dickinson sa mutat la New York, visând la o carieră de modelare. După ce a câștigat concursul de model național "Miss High Fashion", fata a decis să obțină un loc de muncă într-una din agențiile de modelare din New York, dar primele încercări au fost un eșec. Destiny a zâmbit la Janice Dickinson când a vizitat agenția de modelare a lui Jacques Silverstein. Minciuna că portofoliul său se află într-una dintre cele mai mari agenții de publicitate americane, fata a fost capabilă să-l farmece pe Peter Knap, directorul artistic al filialei de la Paris din Vogue. Wilhelmina Cooper, primul agent Janice Dickinson, a fost șocată că, chiar și fără machiaj, fata pare uluitoare. Aspect Dartinson ochi roșu-maro contrastează cu aspectul de modele, blonde, care în anii optzeci a fost cererea nebun. O dată în Paris, modelul de început a intrat imediat în lumea Haute Couture. După ce a petrecut opt ​​ani în capitala franceză, a dobândit un portofoliu impresionant, iar acum este real, nu fictiv. Numai pe coperta lui Vogue Dickinson a apărut de 37 de ori!

Modelul novice Janice Dickinson Dickinson la vârful popularității Modelul Janice Dickinson

Înapoi la New York, ea a continuat să lucreze neobosit, câștigând până la două mii de dolari pe zi. Un astfel de program strict nu a afectat modelul de sănătate. Pentru a ține pasul, întotdeauna și peste tot, Janice a fost forțat să caute droguri, iar ei au devenit cocaina. Inspirator Valentino, Azzedine Alaia, Versace, Calvin Klein și a altor designeri, ea sa chinuit în droguri și foame, mănâncă pe porțiunea de zi salata de legume. Wellbeing Janice a fost atât de deplorabilă că, odată ce ea a fost pe mâini Sophie Loren, scăzând-l direct de pe catwalk.

În ceea ce privește viața personală, atunci nu este nevoie să vorbim despre ordine. În patul ei, a vizitat zeci de celebrități, inclusiv Mick Jagger, Jack Nicholson, Roman Polanski, Dolph Lundgren, Ronnie Wood, Bruce Willis și mulți alții. Căsătoria cu Janice a ieșit prima dată în 1987. La cinci ani de la nașterea fiului său, cuplul sa despărțit. Cea de-a doua și a treia căsătorie, încheiată în 1995 și 1996, a durat mai puțin de un an. În 1993, Dickinson a născut o fiică, susținând că tatăl ei era Sylvester Stallone. Cu toate acestea, acest fapt nu a confirmat examinarea genetică.

Modelul agenției Dickinson

La sfârșitul anilor 1990, supermodelul în vârstă de patruzeci de ani a ieșit din industria modei mondiale. Chirurgia plastică, folosită de Janice Dickinson, nu a schimbat radical situația. Fără îndoială, vârsta și modul de viață nesănătoasă s-au simțit. Deși apariția lui Janice Dickinson înainte și după plastic sa schimbat în mod semnificativ spre bine, nu mai trebuia să vis de podium. Cu toate acestea, nu intenționa să plece în vacanță. În 2006, Dickinson și-a înființat o agenție proprie de modele. La această decizie, ea a venit după ea, un membru al juriului, a fost înlocuit în talk-show Tyra Banks "supermodel american" nu mai puțin eficiente Twiggy.

În același timp, spectacolul a fost difuzat, care a devenit cea mai bună campanie de publicitate pentru noua agenție de modele Janice. Și din nou au început să vorbească despre Dickinson!

Janice Dickinson Scandalul Janice Janice îi place să șocheze publicul
Bruneta cu buze pline fascina toate Janice Dickinson și-a mărit buzele Chirurgia plastica a schimbat Dickinson dincolo de recunoastere

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

− 1 = 4