jared vara și fata lui 2015

Jared Leto este un actor celebru, muzician și frontman al trupei 30 Seconds to Mars. În contul lui, multe romane lungi și intrigi trecătoare. Cu toate acestea, în ciuda faptului că vârsta doamnelor noastre nu mai este tineri, iar în acest an actorul va avea 44 de ani, el nu se grăbește să se lege de căsătorie și de moștenitori.

Jared Leto și fetele lui

Statutul de iubit Jared a reușit să viziteze astfel de dive de la Hollywood, precum Lindsay Lohan, Cameron Diaz, Ashley Olsen, Britney Spears, Scarlett Johansson, Paris Hilton si alte frumuseti notorii. Și adevărul, în tovarășul actorului, femeile au ales doar femei frumoase. nu este la Hollywood nu este un secret, ceea ce fetelor le place Jared Leto - o zvelte modele de frumusete blonde, actrite, prezentatori TV. De câțiva ori frumosul ochi albastru era văzut în compania striperului Tila Tequila. Apare în lista cuceririlor amoroase Jared rusoaică Anna Anne Vyalitsyna Anastasia Krivosheeva și Katharina Damm.

Jared Leto și Cameron Diaz Jared Leto și Ashley Olsen Jared Leto și Britney Spears
Scarlett Johansson și Jared Leto Jared Leto și Paris Hilton Katharina Damm și Jared Leto

Cine îl întâlnește pe Jared Leto în 2015?

Nu s-au schimbat multe în viața personală a lui Jared Leto în 2015, iar prietena lui a devenit o faimoasă frumusețe. Dar Lovelace era încă în nici o grabă la o parte cu statutul său de licență, și continuă să uimească publicul cu aventura lor de dragoste. De data aceasta într-o „rețea“ de eroul nostru a primit modelul rusesc, originar din Moscova, Valery Kaufman.

Reamintim că Valeria este unul dintre cele mai de succes supermodeli ruși. Fata a repetat în mod repetat spectacolele unor mărci precum Chanel, Dior, Tom Ford, Valentino. De asemenea, o fotografie a unei frumuseți a împodobit coperțile publicațiilor de nivel Vogue și Numero. Acum, Valeria lucrează și locuiește în New York, apropo, și a fost observat un cuplu nou făcut. Fata este mai tanara decat Jared de mai bine de 20 de ani, dar aparent diferenta de varsta nu-i impiedica pe iubitorii sa se bucure de compania celuilalt. Mai mult, nu cu mult timp în urmă în presă au existat zvonuri că Jared și Valeria trăiesc împreună, dar cât de mult această informație nu este încă cunoscută. Deoarece cei dragi nu se grăbesc să comenteze relația lor - fanii se pot pierde doar în conjectură și pot aștepta vestea bună din partea idolilor.

Cu toate acestea, știind ce fete ca Jared Leto, nu este surprinzător că alegerea lui a căzut pe Valery Kaufman. La urma urmei, fata, deși nu blondă, dar extraordinar de frumoasă, așa că există toate motivele să credem că este vară, și să aducă în jos pe culoar.

Emily Clarke Jared Leto Jared Leto și Miley Cyrus Jared Leto și Supermodelul Valeriya Kaufman
Jared Leto și prietena lui Valeria în supermarket Jared Leto și Valeriya Kaufman în vacanță Valeria Kaufman și Jared Leto într-un mod nou

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

+ 34 = 37