Jayden Smith și Kylie Jenner

Noua generație nu ne face să așteptăm mult timp și să reînnoim în mod regulat linia de știri cu detalii despre viața noastră personală.

Prima poziție în discutarea pasiunilor în rândul tinerilor pentru o lungă perioadă de timp a fost ocupată de Justin Bieber. Cu toate acestea, pe lângă el apar adesea alte vedete, ale căror relații devin unul dintre subiectele cele mai discutate. De exemplu, tineri Jaden Smith și Kylie Jenner, cu toate că nu a crea o uniune puternică, dar a reușit să atragă atenția publicului și fanilor la relația lor.

Kylie Jenner și Jayden Smith

Adolescenții au început să fie prieteni în martie 2013, dar, mai des, paparazzii le-au observat în locuri unde se întâmplă să se țină întâlniri, mai degrabă decât întruniri prietenoase. Tot timpul lor liber tinerii au încercat să fie împreună. Odată pe pagina lui de pe Twitter, Jayden a scris ceea ce iubește Kylie, alimentând în continuare interesul pentru relația lor.

Kylie și Jayden s-au întâlnit în Los Angeles. Mai târziu, fiul lui Will Smith sa întors la New York, unde a urmat-o pe tânărul Jenner. Când tipul a plecat la Londra, ca o surpriză, fata a venit din nou să-l viziteze.

În ceea ce privește comentariile adolescenților înșiși, ei nu s-au recunoscut niciodată ca un cuplu. Smith, Jr. afirmă că sunt doar prieteni, și se distrează împreună. La rândul său, Kylie visează la un tip ca Jaden: "Aș vrea să mă întâlnesc cu mine, un tovarăș gay și clasic. Ca să mă poată susține întotdeauna și să mă facă să râd! ".

Nu au existat dovezi concludente despre relațiile romantice dintre tineri. Nu există o singură fotografie unde sărută Jayden Smith și Kylie Jenner. Există doar o declarație orală a prietenului lor comun, care după un timp renunțase la cuvintele sale, numindu-le o glumă.

Star Will Smith nu a fost mulțumit de posibilul roman al fiului său cu fiica familiei Kardashian, deoarece consideră că această fată nu este suficient de bună pentru descendenții ei. În opinia sa, a fi o stea de realitate nu este cea mai importantă realizare din viață. Dar, având în vedere vârsta tânără a lui Jayden, tatăl său nu a exercitat o presiune deosebită asupra tipului. Cu toate acestea, Will Smith nu trebuie să vă faceți griji, pentru că prietenia dintre Kyle și Jaden a durat doar câteva luni, și în același 2013 dedicarea tinerilor împreună au venit la zero.

Jayden Smith și Kylie Jener cu prietenii într-o cafenea Jayden Smith și Kylie Jenner participă împreună la petreceri Jayden Smith și Kylie Jener se întâlnesc
Jayden a mărturisit că îl iubește pe Jenner prin intermediul rețelelor sociale Jayden Smith și Kylie Jenner au fost împreună în Las Vegas Jayden Smith și Kylie Jenner la premieră
Jayden Smith și Kylie Jener arată foarte fericită Jayden Smith și Kylie Jener nu s-au recunoscut oficial ca fiind un cuplu Will Smith nu consideră Kylie o pereche potrivită pentru fiul său

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

34 − 31 =