Jenna Coleman este mai bine să fie o regină, nu o potențială prințesă

Reporterii sunt, de obicei, interesați de celebritățile vieții personale mult mai mult decât sfera profesională. Actrita Jenna Coleman, a doua zi, a fost forțată să răspundă la întrebările sensibile ale liderului "Good Morning, Britain", în loc să vorbească despre lucrul la televiziune.

Fata a fost chemată la show-ul de dimineață, astfel încât ea a spus despre filmarea în proiectul "Victoria", unde ia fost încredințată rolul reginei cu același nume. Kate Garraway "a început pentru sănătate", apoi a tradus în mod linistit conversația în viața personală a actriței. Reamintim că anul trecut Jenna a atribuit un roman lui Prince Harry.

Auto-control demn de persoana unui monarh

În vara anului 2015, Jenna și Harry au petrecut mult timp împreună. Paparazzii omniprezenți au reușit chiar să scoată câteva concursuri sportive. Fata și fratele domnitorului William erau bolnavi la concursurile de polo. În același timp, poziția lipsită de ambiguitate în care au fost prinși, a indicat o relație strânsă.

Aparent, dacă romanul ar fi avut loc, era foarte scurt. Jenna a primit o ofertă tentantă pentru a juca regina Victoria. Și îi plăcea acest rol mai mult decât o legătură ipotetică cu un alt concurent pentru tronul britanic.

Spectacolul gazdei a încercat să-i pună pe oaspete, sugerând că actrița se apropia de Harry pentru a vedea viața aristocraților din interior. Dar steaua TV nu era deloc jenată și răspunse că doar prietenia le leagă de Harry.

Steaua a vorbit despre relația ei cu prințul Harry Nu, doar Harry este prietenul meu! Actrita a decis sa nu devina o printesa, ci o regina

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

6 + 1 =