Jim Carrey

Jim Carrey încă nu se poate recupera de la sinuciderea fostei sale prietene Katriona White. Pentru prima dată de la moartea ei, actorul a spus despre detaliile despărțirii lor de jurnaliști.

Tragedie în Los Angeles

Artistul de make-up de până la vârsta de 28 de ani, Katriona White, sa sinucis la sfârșitul lunii septembrie, la câteva zile după pauză cu actorul de la Hollywood, Jim Kerry.

Fata a murit luând o doză de medicamente puternice. Lângă trupul ei i sa găsit o notă în care ea a scris despre dragostea ei față de artist.

Rămâi prieteni

Într-un interviu, Kerry a subliniat că, sugerând că White și-a terminat romanul, era 100% sigur că era o femeie puternică și că ar fi putut supraviețui. El nu a șters-o complet din viața sa, ci și-a oferit ajutorul și prietenia.

Presiunea mamei

Actorul și-a exprimat versiunea motivelor pentru sinuciderea prietenului său. El ne-a spus că Catherine și sora ei au fost ridicate de tatăl ei. Mama a părăsit familia când fetele erau încă tinere. Fiind un adult, White, care a continuat să-i iubească pe femeia care ia dat viața, a decis să stabilească relații cu mama ei.

Fata ia spus părintelui că sa despărțit de Kerry și ea a hotărât să-și termine fiica, scriind o scrisoare crudă. În ea, femeia a mustrat-o pe Catherine, făcându-i vina pentru pauza cu actorul de la Hollywood și rezumând că și-a pierdut șansa în viață.

Cuvintele lui Jim Carrey confirmă, de asemenea, opinia experților, ei cred că mesajul mamei ar putea împinge pe White să se sinucidă.

În acest caz, actorul nu-și reduce vina și se reproșează pentru lipsa de atenție. Comunicând cu fosta fată în ajunul sinuciderii ei, el nu acorda importanță stării depresive. Acum își dă seama că dă semne pe care nu le dădea atenție.

Kerry și White s-au întâlnit în 2012, iar la 24 septembrie 2015 au luat o decizie În 4 zile ea a fost găsită moartă Katriona era tânără și frumoasă
Actorul este încă într-o stare de șoc Kerry împreună cu fiica ei, Jane, la înmormântarea lui White El, împreună cu membrii familiei lui Cathrion, purtau un sicriu
Kerry crede că sinuciderea fetei nu este doar vina lui Mama lui Katrioni o acuză că nu a ținut un actor bine cunoscut și astfel Nu aveau idee asupra impactului la care a fost lovită

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

19 − 12 =