jim kerry și fata lui 2015

Un comic amuzant și amuzant pe ecran este hărțuit în mod constant de necazuri teribile din viață. Părinții lui Jim Carrey au murit o vârstă fragedă de bolile incurabile, cu două dintre nevestele sale, el a divorțat, viața de familie a fiicei sa desprins înainte de a începe. Nu cu mult timp în urmă, o prietena a lui Jim Carrey sa sinucis.

Catriona White este prieten cu Jim Carrey

Acum, fosta prietena a lui Jim Carrey a venit în America în 2009 din Irlanda, unde locuia într-un mic sat. Tânjea să devină faimoasă. Ambițios, capabil de Catriona White, a luat lecții în actorie, a lucrat ca artist de machiaj. Fata de bani era suficientă să plătească pentru locuință, pe care ea o filmase și mânca. Potrivit vecinilor, Ekaterin a condus un stil de viață liniștit, prietenii ei au venit la ea ocazional, iar recent Jim Carrey a început să viziteze periodic. Sub ipotezele cunoscuților, a plătit destul de scump pentru artistul de make-up care închiriase o casă iubită.

Cuplul sa întâlnit în 2012, însă nu a durat mult. Ekaterin "a înțepat" pe Jim Carrey, dar atunci nu era pregătit pentru o relație serioasă. Ei s-au reunit din nou în 2015, relația lor părea gravă. Fata, într-adevăr, sa îndrăgostit de actor, se pare că nu simțea sentimente atât de puternice - în septembrie, Jim Carrey a aruncat-o din nou pe fată.

Ce sa întâmplat cu fata Jim Carrey?

Prietenii Catrion White găsiți morți în propria lor casă din Los Angeles. Alături de corpul ei erau pulbere împrăștiate, erau flacoane de medicamente. Poliția a preluat imediat un diagnostic - "sinucidere".

Evenimentul tragic a avut loc la 4 zile după ce fata și Jim Carrey s-au despărțit, și se știe că inițiatorul pauzei a fost actorul. Aceasta a fost a doua "demisie" pentru Ekaterin, care, aparent, nu a putut supraviețui. Deși mulți știau că fata a participat la Biserica Scientologică, care poate fi implicată și în moartea unei tinere. Probabil, și un alt motiv - prietena lui Jim Carrey în ziua sinuciderii a primit o scrisoare de la mama ei, în care ea a numit-o un eșec. Ceva a afectat decizia lui Katrion de a rezolva conturile cu viață sau de a se suprapune cauzele - poliția aflăm.

În acel moment nepătat, când Catriona, de 28 de ani, a spus la revedere la viață, Jim Carrey "a băut-o peste margine", distrând-o la petrecere. Chiar și după moartea fetei a devenit cunoscut faptul că ea a fost oficial căsătorită cu operatorul Mark Benson, cu care nu locuiau împreună.

Jim Carrey și prietena lui 2015 - înmormântarea trupului, dar nu iubirea

Ultimul mesaj din rețelele sociale de la Catrion White, publicat în ziua în care s-au despărțit de Jim Carrey. "Fecioare, vino și ia-mă din lumea asta plictisitoare" - așa au fost cuvintele unei note de sinucidere.

Cei care au văzut-o pe Catrion White în ajunul morții, amintesc că ea, ca întotdeauna, era politicoasă, calmă, dar foarte tristă și chiar deprimată.

După moartea prietenei sale, Jim Carrey și-a exprimat sinceră condoleanțe prietenilor și rudelor chiar a doua zi. El a numit-o frumos "floare irlandeză fragilă și delicată". El a regretat cu sinceritate că nu a putut salva femeia care voia să iubească și să fie iubită.

Toate costurile pentru ceremonia funerară a fostei prietene Jim Carrey au preluat-o. Sa întâlnit cu mama ei vitregă și cu sora, le-a ajutat să obțină documente care să permită transportul corpului în Irlanda, unde a avut loc înmormântarea.

În plus, actorul a purtat corpul fetei împreună cu cei dragi. Mama Ekaterin se află într-o stare de șoc și nu poate crede că fiica ei este moartă. Jim Carrey este deprimat, pe pagina lui Twitter a scris că dragostea nu poate fi pierdută și el își va aminti întotdeauna dulcea Catriona.

frumoasă și calmă, Catherine White Prima dată când Jim Carrey la văzut pe Katrion White în 2012 Carefree și Fericit Catriona White și Jim Carrey
Jim Carrey și prietena lui în vacanță Ekaterin sa căsătorit, dar la întâlnit pe Jim Carrey Jim Carrey a spart inima lui Ekaterin
28 de ani, Catriona White sa sinucis romanul ar putea avea un sfârșit fericit, dacă nu pentru moartea fetei Jim Carrey la înmormântarea lui Catherine White

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

30 − = 23