Jim Carrey și Katriona White

Scandaluri, bârfe, momente strălucitoare și transformări neașteptate - toate acestea sunt inerente vieții celebrităților, în special acea parte a biografiei care afectează viața personală. Adesea, cuplurile noi de stele intră imediat pe primele pagini ale revistelor glume și bloguri de pe Internet. Dezvoltarea unor astfel de relații nu este mai puțin interesantă pentru fanii și jurnaliștii. Dar nu întotdeauna pentru perioada de buchet-bomboane este un sfârșit fericit și un viitor fericit. Deseori cuplurile se diferențiază. Se întâmplă că în cele din urmă așteaptă evenimente tragice. O astfel de poveste de dragoste în trecutul recent a fost relația dintre actorul Jim Carrey și machiajul artistului Katriona White. Din nefericire, romantismul lor sa încheiat cu moartea unei fete care sa sinucis.

Povestea de dragoste a lui Jim Carrey și prietena lui, Katriona White

Cartea lui Jim Carrey cu iubitul său Catriona White este una dintre cele mai ascunse. Până în prezent, însumând povestea de dragoste a celebrităților, putem menționa doar următoarele fapte:

  1. Jim Carrey și Catriona White s-au întâlnit în 2012. Circumstanțele primei întâlniri cu jurnaliștii sunt necunoscute. Cu toate acestea, încă din primele minute, o scânteie de dragoste a strălucit între stele, așa cum spun prietenii stelelor.
  2. Mai îndeaproape, Jim și Ekaterin au legat, indiferent cât de ciudat ar părea, tendința de a cădea în depresie. Acest fapt al actorului a fost descoperit după moartea fetei. Albul, totuși, a fost mereu secret și necomunicat.
  3. Un an mai târziu, relația dintre Kerry și White sa despărțit. Cu toate acestea, doi ani mai târziu s-au reunit. Ei spun că ambele stele au încercat să se găsească mai multe jumătăți vesele. Se pare că căutarea lor era în zadar.
  4. Prietenii artiștilor de actori și prieteni ai machiajului s-au opus ferm unei astfel de relații. În plus față de dragostea depresivă, ei erau legați de o dorință ciudată pentru o religie nesănătoasă a Scientologiei.

Ultima dată petrecută de Jim Carrey și de prietena lui Catriona White împreună a fost ziua de naștere a fetei pe 19 septembrie. Potrivit martorilor oculari, cuplul a privit destul de fericit. Dar, dintr-un anumit motiv, Jim a rupt cu White pe 24 septembrie. Cinci zile mai târziu, fata sa sinucis.

Jim Carrey Catherine White Ekaterin sa căsătorit, dar la întâlnit pe Jim Carrey
Jim Carrey și Catriona White în Malibu Jim Carrey și Katriona White în New York Jim Carrey la înmormântarea lui Catriona White

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

71 + = 80