Joseph Morgan și Candice Accola la filmare.

Pentru a reuși în cinematografie, talentul și frumusețea nu sunt suficiente. Încă trebuie să fii în locul potrivit la momentul potrivit. Seria "The Vampire Diaries" a fost un astfel de focus pentru Joseph Morgan și Candice Accola.

Nu a fost primul în destinul activ al tinerilor. Candice a susținut vocalistul și a apărut în seriale. Joseph Morgan a participat la proiecte de televiziune și a jucat în roluri mici în filme. Dar popularitatea tare a celor doi actori a adus seria "The Vampire Diaries". Desigur, nu a apărut de la zero. Activitatea actorului implică ore întregi de repetiții, dezvoltarea gesturilor și intonații.

Coincidenta relatiei dintre autorii seriei si personajele incorporate de Candace Accolia si Joseph Morgan este izbitoare. Carolline a fost eliberată de o fată liberă și frivolă, care este necesară doar pentru complotarea complotului. Dar personajul din spectacolul lui Candice sa îndrăgostit de public. Creatorii serialului au fost forțați să dezvolte imaginea și să-i dea caracterului Carolline profunzimea și luminozitatea. Niklaus Michaeleson a planificat să omoare în al treilea sezon. El a rămas numai după ce a fost impresionat de piesa lui Joseph Morgan. Caracterul trecător al personajului rău a devenit atât de colorat încât sa mutat la seria spin-off "The Vampire Diaries" ca personaj principal.

Acolo, Nicklaus Michaeles se îndrăgostește de Carolline. Această afecțiune sinceră îl face mai umană. La audiență, cuplul de ecran, întruchipat de Candace Accolia și Joseph, a făcut o impresie puternică. Ele sunt recunoscute ca fiind una dintre cele mai eficiente cupluri din istoria seriei.

Viața personală a lui Joseph Morgan și a lui Candice Accola

Autorii seriei "The Vampire Diaries" au anunțat încheierea proiectului. Nicklaus Maykolson continuă încă viața ecranului în seria "First-Born." Dar pentru a reuni Candice Accola și Joseph Morgan în filmul comun nu mai este programată. Fanii dezamăgiți ai cuplului încă vor să le vadă împreună. Există zvonuri despre care se întâlnesc Candice Accola și Joseph Morgan. Conjecturile nu aveau nici o confirmare.

Actorii principali au decis deja și sunt căsătoriți. Candice Accola este căsătorită cu muzicianul The Fray Joe King. Candice a născut recent o fată numită Florența mai. De asemenea, familia a crescut două fiice ale lui Joe de la prima lor căsătorie.

Joseph Morgan a schimbat inele de logodnă cu Persia White. Cuplul sa intalnit pe seria "The Vampire Diaries". Persia este mai veche decât Iosif, dar iubirea a luat și nu asemenea obstacole. Ceremonia de nuntă a avut loc în Jamaica. Soții îl aduc pe fiica lui Percy dintr-o căsătorie civilă.

Joseph Morgan și Candice Accola prezintă pe o petrecere seculară Joseph Morgan și Candice Accola. Vor să le vadă din nou. Joseph Morgan și Candice Accola. Un cuplu iubitor la filmare.
Sarutul lui Caroline și Niklaus. Joseph Morgan și Persia White în ziua nunții lor Joseph Morgan și Persia White se distrează.
Prieteni Joseph Morgan și Candice Accola Candice Accola și Joe King se prezintă pe cameră. Cuplul este Candice Accola și Joe King.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

83 + = 91