Jude Law și Sienna Miller | hounslowtw3.net

Jude Law și Sienna Miller

jude lo si sienna miller

Smoothie, frumusetile cu ochi albaștri Jude Law o dată, împreună cu Sienna Miller nu a fost doar un cuplu minunat, dar pentru mulți fani speranța că actorul a constatat că unic, care vrea să-și petreacă restul vieții sale. Din păcate, speranțele multor milioane de oameni fanantskoy publice nu s-au materializat, dar cum frumos să ne amintim că timp când titlurile mass-media despre dragostea pasională între aceste două celebrități.

Povestea de dragoste a lui Jude Law și Sienna Miller

Înapoi în 2003, în timpul turnării pentru filmele „Alfie“, o blondă sexy întâlnit cu britanic frumos, care era deja la acel moment reputația unui afemeiat.

Cel mai interesant lucru este că, în momentul în care se întâlnea cuplul, Jude a fost oficial căsătorit cu Sadie Frost, care ia dat doi fii și o fiică. În 2003, cuplul sa divorțat. Potrivit zvonurilor, motivul pentru despărțire a fost scandalurile zilnice, pe baza deciziei actorului de a schimba agentul.

Deci, pe filmul "Alfie", Jude a ales o coquetă de Sienna în partenerul său, preferând-o pe Susan Sarandon. Din acest moment, un sentiment cald a apărut printre celebrități. Relațiile s-au dezvoltat atât de violent încât actorii au decis să se căsătorească. Se pare că ar trebui să fie un sfârșit fericit, dar nu era destinat să se întâmple. Lowe cu siguranță nu a putut să-și ia rămas bun de la reputația lui și în 2005 a transformat romanul pe latura. A fost prins cu bunicul copiilor lui, Daisy Wright. Acest fapt, desigur, a frânt inima actriței britanico-americane. În august 2005, Sienna Miller și Jude Law au divizat.

În mod surprinzător, după o lungă pauză, perechea și-a reluat relația în noiembrie 2009. După ceva timp, un insider al uneia dintre celebrități a spus că stelele din nou au decis să se căsătorească. Ceremonia închisă de nuntă urma să aibă loc în Marea Britanie în vara anului 2010, iar o nuntă a fost planificată la New York. Din păcate, acest lucru nu sa întâmplat și, în 2011, Jude Law a rupt cu Sienna Miller.

actorii Sienna Miller și Jude Law iubitorii lui Jude Law și Sienna Miller Jude Law era îndrăgostit de Sienna Miller
inselabil Jude Law și Sienna Miller Jude Law sa întâlnit cu Sienna Miller Jude Law și Sienna Miller la plimbare
Sienna Miller și Jude Law merg împreună Sienna Miller îl îmbrățișează pe Jude Law Sienna Miller și Jude Law
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 5.00 из 5)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 16 = 20

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: