Kara Dellevin și-a umplut ochii pe spatele capului

24 de ani, Kara Delevin este un mare fan al tatuajelor. A doua zi a pictat o altă imagine pe corpul ei, ceea ce a provocat o reacție mixtă chiar și printre fanii modelului. Ochii înclinați pe gâtul ei par a fi amenințător pentru mulți.

Foarte realist

Săptămâna trecută, Kara Delevine a venit din nou la salonul preferat de tatuaj Bang Bang NYC și nu a lăsat-o "cu mâinile goale".
Maestrul a umplut frumusețea cu o altă capodoperă controversată: o pereche de ochi a apărut pe gâtul fetei (chiar sub zona de creștere a părului).

În general, ele arată natural, dar s-au dovedit ușor oblice. Poate că mâna unui specialist, care a fost înfricoșată sau excentrică, a vrut să obțină un astfel de rezultat.

Comentarii neobosite

Delevin sa grăbit să se laude cu un tatuaj proaspăt înaintea abonaților săi din Instagram. Opinia adepților modelului a fost împărțită. În ciuda faptului că o lovitură a ochilor în direcții diferite, a marcat o mulțime de plăceri, unii au criticat desenul.

Fani cred că imaginea sa transformat nefiresc și înfiorător. În plus, ei cred că un astfel de număr de tatuaje pot deteriora cariera de modelare a fetei. Supermodelul insusi este multumit de munca artistului tatuaj si nu intentioneaza sa se opreasca.

Kara Delevin a făcut un nou tatuaj macabru Imaginea a doi ochi oblici apărea pe gâtul lui Kara Kara Delevin este mulțumită de munca comandantului
În fiecare an apar câteva tatuaje noi pe corpul modelului Leu pe mâna dreaptă a degetului arătător Inscripția Pandora pe mâna
De-a lungul degetului mic de pe mâna dreaptă a lui Delevin, inițialele ei sunt umplute - C.J.D Diamond în urechea lui Cara Sub pieptul fetei o frământă o frază veselă Nu te îngrijora, fii fericit

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

42 + = 47