Kate Beckinsale admiră cifra într-un bikini

Keith Beckinsale, în vârstă de 43 de ani, este una dintre acele frumuseți ale stelelor care au reușit să oprească timpul, demonstrând forme ideale, în ciuda vârstei. Actrița, care se odihnește acum în regiunile mai calde, nu a reușit să se laude cu figura ei sportivă în fața fanilor.

Seria Selfie

Luni, în contul lui Kate Beckinsale, în Instagram au apărut câteva fotografii proaspete. Pe una dintre ele, ia o baie de soare, situată într-un hamac de lângă ocean, într-un bikini roșu și alb. Titlul din cadrul instantaneului citește:

"Parriți-vă deasupra apei, ca un flotor, și apoi, în timp ce mă urc, vor fi piese amuzante pe papă".

Kate Beckinsale într-un hamac

43 de ani, Keith Beckinsale

Pe celelalte două fotografii luate în fața oglinzii, Kate se prezintă într-un costum de baie floral fără bretele.

43 de ani, Keith Beckinsale
Kate Beckinsale în Bikini

Compania de staruri de companie în publicarea fotografiilor a fost fiica ei de 18 ani, Lily, care a publicat o fotografie într-un bikini pe plajă.

Lily Mo Shin

Lily Mo Shin

Fanii Kate au remarcat că actrița nu arată mai rău decît fiica ei mică, de maxim 20 de ani, și, de asemenea, și-a apreciat simțul umorului în comentariile la fotografie.

Kate Beckinsale cu copilul Lily

Kate Beckinsale cu copilul Lily

Joker Kate

Trebuie remarcat faptul că Beckinsale este renumit pentru spiritul său și îi place să-și aloce colegii și cei dragi. Recent, ea a decis să joace un truc asupra fostului său soț Michael Sheen. Actrita a pus o imagine în care tatăl fiicei sale a fost pecetluit cu un al cincilea punct gol, scriind:

"Ce calități ai căutat în tatăl copiilor tăi?" Sincer, cineva care ar dori iepurii. "

Michael Sheen

Michael Sheen

Vom adăuga, în ciuda faptului că Shin și Beckinsale s-au despărțit în 2003, sunt încă prieteni buni până în prezent, nu numai pentru binele fiicei lor comune.

Kate cu fostul soț Michael Shin

Kate cu fostul soț Michael Shin

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.

50 + = 56